Cizre Spor Ziraat Kupasında Siirt İl Özel İdaresi Spora 3-0 Yenildi

Cizre Spor Ziraat Kupasında Siirt İl Özel İdaresi Spora 3-0 Yenildi
Türkiye Futbol Federasyonu 2018/2019 Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur müsabakasında deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi Spor ile karşılaşan 3.Lig Temsilcisi Cizre Spor ev sahibi takıma 3-0 gibi farklı bir skorla...
 

Türkiye Futbol Federasyonu 2018/2019 Ziraat Türkiye Kupası 2.Tur müsabakasında deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi Spor ile karşılaşan 3.Lig Temsilcisi Cizre Spor ev sahibi takıma 3-0 gibi farklı bir skorla yenildi.

         Spor Toto 3.Lige Payas Galibiyeti ile başlayan ve İkinci maçta Ankara Adliye Spor’a 3-0 yenilen Cizre Spor,Ziraat Türkiye Kupasında da Siirt İl Özel İdaresi Spor’a da 3-0 gibi farklı bir skorla yenildi.

         Siirt Atatürk Stadyumunda seyircisiz oynanan Kupa maçında Siirt İl Özel İdaresi Spor maçın 14 ve 90 dakikasında Jasmin Rraboshta ve 85 Dakikada Owolabi Olajide Samuel’in attığı gollerle konuk takım Cizre Sporu yenerek kupadan eledi.

         Siirt’te Atatürk Stadyumunda seyircisiz oynanan ve Bayram Başkan,Nurettin Çiçek ve Mehmet Mithat Levent üçlüsünün yönettiği maça mutlak galibiyet için çıkan iki takımın oynadığı futbol maçında gülen taraf Siirt İl Özel İdaresi Spor oldu.Siirt deplasmanına mutlak galibiyet ve Moral amaçlı çıkan Yusuf Tokuş’un talebeleri oynadıkları vasat futbol nedeni ile bu amaçlarına ulaşamadı.Maçın 14 dakikasında ev sahibi Siirt Spor’un 14 dakikada Jasmin Rraboshta’nın attığı gole engel olamayan Cizre Spor’da futbolcular yenilen golden sonra hem oyun disiplininden koptu hem de vasat bir oyun sergileyerek soyunma odasına 1-0 yenik olarak girdi.

         Karşılaşmanın ikinci yarısında da bu vasat oyununu sergilemeye devam eden Cizre Spor müsabakanın 85.dakikasında Owolabi Olajide Samuel’in attığı gole de engel olamayınca skor 2-0 oldu.Maçın bitmesine saniyeler kala tekrar sahneye çıkan golcü futbolcu Jasmin Rraboshta kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imza atarak takımının bir üst tura çıkmasını sağladı.

         Cizre Sporda Ziraat Türkiye Kupasından elenmenin üzüntüsü yaşanırken ev sahibi Siirt İl Özel İdaresi Spor’da ise bir üst tura çıkmanın sevinci yaşandı.

        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.