CİZRE SPOR ZORLU DEPLASMANDAN BİR PUANLA DÖNDÜ

CİZRE SPOR ZORLU DEPLASMANDAN BİR PUANLA DÖNDÜ
Spor Toto 3 lig’de Şampiyonluk Mücadelesi veren Cizre Spor, mutlak puan ve puanlar için gittiği zorlu Karacabey Birlik Spor deplasmanından bir puan alarak döndü. Cizre Spor ligin...
 Spor Toto 3 lig’de Şampiyonluk Mücadelesi veren Cizre Spor, mutlak puan ve puanlar için gittiği zorlu Karacabey Birlik Spor deplasmanından bir puan alarak döndü.

         Cizre Spor ligin ikinci yarısına hızlı başladı ve bu performansını deplasmanda kazandığı bir puanla bir kez daha gösterdi. Devre arasında yaptığı teknik direktör değişikliği ve flaş transferlerle ligin ikinci başlayan Cizre Spor Fethi Çokkeser ile çıktığı iki maçtan dört puan toplayı büyük bir başarıya imza attı. Karacabey Birlik Spor Maçına mutlak puan puanlar için çıkan Cizre Spor ev sahibi Karacabey Birlik Spora karşı ütün bir futbol oynamasına rağmen istediği golü atamadı.Forvet oyuncuları ile ev sahibi Karacabey Birlik Spor ceza sahası içerisinde bir çok gol pozisyonu yakalayan Cizre Spor bu pozisyonları gole çeviremeyince müsabakadan bir puanla dönerek gurupta 27 puanla yedinci sıradaki yerini korumayı başardı.Kendi sahasında bir puana razı olan Karacabey Birlik Spor ise 25 Puan ile 10 sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.