CİZRE SPOR ZORLU DEPLASMANDAN PUANLA DÖNMEYİ BAŞARDI

CİZRE SPOR ZORLU DEPLASMANDAN PUANLA DÖNMEYİ BAŞARDI
Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Şampiyonluk Mücadele eden Cizre Spor,deplasmanda karşılaştığı Ankara Adliye Spor ile berabere kalarak zorlu deplasman maçından bir puan çıkarmayı başardı. ...
 Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Şampiyonluk Mücadele eden Cizre Spor,deplasmanda karşılaştığı Ankara Adliye Spor ile berabere kalarak zorlu deplasman maçından bir puan çıkarmayı başardı.

         Ligin ikinci yarısına hızlı başlayan ve şuana kadar yenilgi yüzü görmeyen Cizre Spor,Ankara deplasmanından da puanla dönmeyi başardı.

         Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Ankara’da oynanan futbol müsabakasında Cizre Spor Ankara Adliye Spor ile karşılaştı.Ankara deplasmanına mutlak puan ve puanlar için giden Cizre Spor maça hızlı başlayan taraf oldu.Ev sahibi Adliye Spora karşı daha üstün bir futbol oynayan Cizre Spor,rakip ceza sahasında geliştirdiği bir çok gol pozisyonunu da gole çeviremedi.İlk yarısı golsüz eşitlikle biten maçın ikinci yarısına Cizre’den Ankara’ya giden Ejderler Taraftar Gurubunun desteğini alarak maça başlayan Cizre Spor,oynadığı futbolla teknik heyet ve taraftarlardan alkış alırken,zorlu deplasmandan da bir puanla dönmeyi başardı.

         Fethi Çokkeser’in talebeleri ligin ikinci yarısında oynadığı dört maçta iki galibiyet ve iki beraberlik alırken,31 puan ile gurupta 6 sırada yer aldı.

         EJDERLER GURUBU TAKIMLARINI ANKARA’DA YALNIZ BIRAKMADI

         Cizre Spor’un deplasmanda oynayacağı zorlu Ankara Adliye Spor Maçında türbindeki yerlerini almak ve takımlarına destek olmak için Ankara’ya giden Ejderler Gurubu,maç boyunca takımlarına yönelik yapmış oldukları tezahüratlarla kazanılan bir puanda öncü rolünü oynadı.

         Bir otobüs dolusu ateşli taraftar ile Ankara’ya gittiklerini ifade eden Ejderler Gurubu Başkanı Mesut Saruhan,biz ejderler gurubu olarak takımımıza gereken her desteği vermeye hazırız.İç sahada olduğu gibi dış sahada da takımımızı yalnız bırakmadık.Takımımız için zorlu geçen bu sınavdan bir puanla dönmek bizi çok mutlu etti.Bu vesile ile Cizre Sporumuza oynayacağı diğer maçlarda da üstün başarılar ve bol gollü galibiyetler dilerim dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.