CİZRE SPOR,ADLİYE SPOR MAÇI İÇİN ANKARA`YA GİTTİ

CİZRE SPOR,ADLİYE SPOR MAÇI İÇİN ANKARA`YA GİTTİ
Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3. Lig 3.Gurupta Şampiyonluk için mücadele eden Cizre Spor, Ankara Adliye Spor ile oynayacağı lig müsabakası için Ankara’ya gitti. Spor Toto...
 Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3. Lig 3.Gurupta Şampiyonluk için mücadele eden Cizre Spor, Ankara Adliye Spor ile oynayacağı lig müsabakası için Ankara’ya gitti.

         Spor Toto 3 Lig temsilcisi Cizre Spor deplasmanda oynayacağı Ankara Adliye Spor müsabakasını galibiyetle bitirip çıkışını sürdürmek istiyor.

         Devre arasında yapılan Teknik Direktörü Değişikliği ve Futbolcu transferleri ile ligin ikinci yarısına muhteşem bir başlangıç yapan Cizre Spor, ligin ikinci yarısında oynadığı üç maçta 2 galibiyet ve bir beraberlik ile yedi puan toplayıp gurupta beşinci sıraya yerleşti.

         Devre arasında takımın başına Tecrübeli Teknik Adam Fethi Çokkeser’i getiren Cizre Spor yönetimi,yapmış oldukları hamlenin karşılığını 2 galibiyet bir beraberlik ve toplamda yedi puanla almaya başladı.Ligin ikinci yarısına galibiyetle başlayıp üç maçta toplam 7 puan toplayan Cizre Spor,deplasmanda Ankara Adliye Sporu yenerek yenilmezlik serisini sürdürüp,üst sıralara yükselmek istiyor.Ankara Adliye Spor maçı hazırlıklarını tamamladıktan sonra Ankara’ya giden Cizre Spor Futbol takımı Pazar günü oynanacak olan maça mutlak puan ve puanlar için çıkacak.Morallerin yüksek olduğu Cizre Spor’da futbolcular galibiyet için kenetlenmiş durumda.

EJDERLER GURUBU, TAKIMLARINI ANKARA’DA DA DESTEKLEYECEK

         Zorlu bir lig maçına çıkacak olan Cizre Spor’a bir destekte Ejderler Gurubundan geldi.Cizre Sporun itici gücü olan Ejderler gurubu takımlarının deplasmanda oynayacağı zorlu maçta türbinlerdeki yerlerini alıp takımlarını destekleyecek.

         Ankara maçına bir otobüs taraftar ile gideceklerini ifade eden Ejderler Gurubu Başkanı Mesut Saruhan,Cizre Spora iç saha da destek olduğumuz gibi dış sahada da destek olmaya devam edeceğiz.Takımımız için zorlu ve hayati bir öneme sahip olan Ankara Adliye Spor maçında takımımıza moral ve destek vermek için bizde Ejderler Gurubu olarak Ankara’ya gidiyoruz.Güç birlikten doğar ile yola çıkarak zorlu bir deplasmandan puan ve puan alarak ilçemize dönmeyi amaçlıyoruz.Bu anlamda Ankara ve çevresinde ikamet eden Cizrelisi,Şırnaklısı,Silopilisi,İdillisi,Mardinlisi,Diyarbarkırlısı ve bize destek olacak herkesi ve her kesimi Pazar günü oynanacak olan maça davet ediyorum diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.