Cizre Spor`da Ankara Adliye Spor Maçı Hazırlıkları

Cizre Spor`da Ankara Adliye Spor Maçı Hazırlıkları
Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Mücadele eden Cizre Spor deplasmanda oynayacağı Ankara Adliye Spor Maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Yusuf Tokuş hedefimiz deplasmandan puan ve puanlarla dönmektir...
 

Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Mücadele eden Cizre Spor deplasmanda oynayacağı Ankara Adliye Spor Maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Yusuf Tokuş hedefimiz deplasmandan puan ve puanlarla dönmektir dedi.

         Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig.3.Gurupta mücadele eden Cizre Spor, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Ankara Adliye Spor Maçı Hazırlıklarına Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde sürdürmeye devam ediyorlar.

         Dicle Nehri kenarında bulunan Hamit Özalp Stadyumunda Adliye Spor Maçı hazırlıklarına devam eden Cizre Spor’da futbolcuların antrenmanda moralli ve istekli olmaları dikkat çekti.

         Ligin ilk maçında kendi seyircimiz önünde kazandığımız üç puanın teknik heyet ve futbolcular açısından iyi bir moral olduğunu belirten Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, Deplasmanda oynayacağımız Ankara Adliye Spor Maçından da puan ve punalarla dönerek mutluluğumuzu katlayıp, çıkışımızı sürdürmek istiyoruz dedi.

         Tokuş;”İlk hafta oynadıkları Payas Spor Maçının zor bir maç olduğunu belirten Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, bir geçek vardır ki sezonun ilk lig maçları çok zorlu geçer. Bunun bilincindeydik, rakibimizde çok iyi mücadele etti bizde iyi mücadele ettik. Ama sıcağı da göz ardı edemeyiz. İlk yarı  tutuktu iki taraf açısından düşündüğünüz zaman.Ama ikinci yarıda havanın serinlemesi ile birlikte ve futbolcuların kendi seyircisi önünde oynadığı ilk maçta seyirciyi memnun etme isteği ister istemez strese dönüştü bu streste tabi bize olumlu yansımadı.Ama ikinci yarı da takım olarak ta rahatladık.Sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın da katkısı ile  1-0 geriye düştüğümüz maçta sıcak havaya rağmen maçı çevirmeyi başardık.Bu anlamda da oyuncularımı kutluyor ve tebrik ediyorum.”dedi.

         Tokuş,”Ankara Adliye Spor Maçı bizim için çok önem taşıyor. Çünkü deplasmanda her zaman bir düşüncemiz var içeride üç puan deplasmanda bir puan. Zaten matematiksel olarak hesapladığınızda takımı birinci olarak lige çıkarıyor. Bizimde hedefimiz bu. Dışarıda yenilmemek için üç puan olursa tabiî ki bizim için ayrı bir sevinç olur ama hedefimiz yenilmeden ve elimiz boş dönmeden en az bir puanla olursa da üç puanla dönmeyi hedefliyoruz.”

        

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.