Cizre Spor`da Bayburt Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Cizre Spor`da Bayburt Maçı Hazırlıkları Sürüyor
Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Cizre Spor Gurup Lideri Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarına hummalı bir şekilde devam ediyor. ...
 

Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Cizre Spor Gurup Lideri Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarına hummalı bir şekilde devam ediyor.

         Spor Toto 3 Lig’de mücadele eden Cizre Sporda puan kayıpları devam ederken, Teknik Heyet, Yönetim ve Taraftarlar bu hafta sonu oynanacak olan Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor maçından üç puan almanın hesaplarını yapıyor.

         Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Turgutlu Spor ile karşılaşan Cizre Spor maçın 13 ve 90+2 dakikasında kalesinde gördüğü gol ile müsabakadan 2-0’lık yenilgi ile ayrılıp 12 Puanla 16.sıraya geriledi.  

         Cizre Spor Kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı altı futbol maçında 2 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alırken. Deplasman maçlarında ise 4 maçta berabere kalıp 2 maçtan da yenik olarak ayrılarak 12 puan ile 16 sıraya geriledi. Deplasmanda oynadığı istikrarlı futbolunu kendi saha ve seyircisi önünde sergileyemeyen Cizre Spor bu hafta sonu Lider Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor ile oynayacağı maçı kazanıp hem üst sıralara yükselmek hem de moral bulmak istiyor.

         Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde devam eden Cizre Spor Futbol Takımında Yönetim, Teknik Heyet ve Taraftarlar Galibiyet için kenetlendi. Cizre Hamit Özalp Şehir Stadyumunda Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor maçı hazırlıklarına devam eden Cizre Spor Futbolcuların hırslı ve moralli olması dikkat çekti.Ligde alınan kötü gidişata dur demek için Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor maçına çok sıkı bir şekilde çalışan Cizre Spor da hedef mutlak galibiyet ve üç puan olarak belirlendi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.