Cizre Spor`da Hedef Buca Spor Galibiyeti

Cizre Spor`da Hedef Buca Spor Galibiyeti
Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 3.Gurupta Pazar Günü sahasında İzmir Ekibi Buca Sporu konuk edecek olan Cizre Spor, maçı galibiyetle bitirip çıkış yapmak istiyor. ...
 

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 3.Gurupta Pazar Günü sahasında İzmir Ekibi Buca Sporu konuk edecek olan Cizre Spor, maçı galibiyetle bitirip çıkış yapmak istiyor.

 

         Ligde ve Ziraat Türkiye Kupasında oynadığı son iki maçta istediği sonucu alamayan ve kalesinde altı gol gören Cizre Spor, Pazar günü sahasında oynayacağı zorlu Buca Spor maçını kazanıp çıkışa geçmek istiyor.

         Spor Toto 3.ligin üçüncü haftasında sahasında İzmir’in güçlü ve köklü ekiplerinden Buca Sporu konuk edecek olan Cizre Spor’da hedef üç puan ve mutlak galibiyet. Ligde oynadığı iki maçta bir galibiyet ve bir yenilgi alan Cizre Ejderleri rakip filelere bir gol atarken kalesinde de beş gol gördü.

         Sezon başında takımın başına tecrübeli Teknik Adam Yusuf Tokuş’u getiren Cizre Spor Yönetimi, teknik heyetin isteği doğrultusunda oluşturduğu genç bir kadro ile lige başladı. Taraftarlarında büyük bir merakla takip ettiği maçlarda alınan sonuçlar ise ne yönetimi nede taraftarları memnun etti.

 

Buca Maçı çıkış maçımız olacak

 

         Pazar Günü Hamit Özalp Stadyumunda İzmir’in güçlü ekibi Buca Sporla zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Cizre Spor Kulübü 2.Başkanı Maruf Sefinç,”bu sezon diğer sezona göre genç ve koşan bir kadro kurduk.Lig daha yeni başladı ve oyuncular hem birbirlerine hem de kente yavaş yavaş alışmaya başlıyor.Önümüz de uzun bir lig maratonu var bu zorlu maratondan sezon sonu Şampiyon olarak bir üst lige çıkmak istiyor.” dedi.

         Oynanan son iki maçta alınan sonuçların yönetimi de memnun etmediğinin altını çizen Sefinç,”ama daha ligin başındayız ve bu sonuçların alınması çok doğal. Ben inanıyorum ki bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Buca Spor maçı bizim ligdeki çıkış maçımız olacak. Çünkü futbolcular da bu maçı kazanıp hem moral bulmak hem de kendilerini taraftarlarına affettirmek istiyor.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.