Cizre Sporda, Serik Belediye Spor Maçı Hazırlıkları

Cizre Sporda, Serik Belediye Spor Maçı Hazırlıkları
TFF 3. Lig`de Pazar günü sahasında Serik Belediye Spor ile karşılaşacak olan Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, maçı kazanıp taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi. 2018-2019...
 

TFF 3. Lig`de Pazar günü sahasında Serik Belediye Spor ile karşılaşacak olan Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş, maçı kazanıp taraftarlarına galibiyet hediye etmek istediklerini söyledi.

2018-2019 Futbol sezonuna yeni teknik direktör ve yeni futbolculardan oluşan genç bir takımla sezona başlayan ve oynadığı son dört maçta 2 beraberlik,1 Mağlubiyet ve 1 Galibiyet alan Cizre Spor, Serik Belediye Spor maçına hazırlanıyor.

         Serik Belediye Spor Maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde devam eden Cizre Spor’da moraller yüksek olurken, futbolcular 35 derece sıcaklık altında çift kale maç ve kondisyon ağırlıklı çalışmalarla antrenman yaptı.

         Her Maçın zorluk derecesinin kendi açılarından önemli olduğunu belirten Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş:”rakibimiz kupada oynadığı Ankaragücü spor maçını 2-1 kaybettiler. Kupa maçında izlediğimiz Serik Belediye Spor bu maçta tam kadro oynadı.Çok iştahlı ve keyif veren bir futbol oynuyorlar.Tabi bizimde iç saha avantajımızı kullanmamız lazım.Sonuçta Cizre’de oynuyoruz burada puan kaybına tahammülümüz yok diye düşünüyoruz.Tabi ki futbol içerisinde istemediğimiz şeyler gelişiyor.Mesela Buca maçında 2-0 geri düştüğümüz gibi.Ama bizim için sevindirici olan maçlarda dönüş yapmamızdır.”dedi.

Tokuş:”Biz gol yemeden gol atacağımız maçlarda kazanacağımızı düşünüyoruz. Oyuncuların daha fazla kendine güveni olacağını düşünüyoruz. İnşallah Pazar günü oynayacağımız Serik maçında hem golü hem golleri bulup üç puanı da alıp zirveye daha yakın olmak istiyoruz. Gurupta bütün takımların puan farkı hemen hemen aynı. Liderle aramızda dört puanlık bir fark var. Bu çok büyük bir fark değil. Sonuçta kapanabilecek bir fark.Ama önemli olan bizim ne yaptığımız.Bizim oynayacağımız maçta Serik maçında alacağımız bir galibiyet bizi bir üst sıralara taşıdığı moral açısından da önümüzdeki haftalarda oynayacağımız maçlar için ümitlendirecektir. “

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.