Cizre Spor`da Serik Belediye Spor Maçı Hazırlıkları

Cizre Spor`da Serik Belediye Spor Maçı Hazırlıkları
TFF.3.Lig 3 Gurupta mücadele eden Cizre Spor bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Serik Belediye Spor maçını kazanıp,üst sıralara yükselmeyi hedefliyor. ...
 

TFF.3.Lig 3 Gurupta mücadele eden Cizre Spor bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Serik Belediye Spor maçını kazanıp,üst sıralara yükselmeyi hedefliyor.

         Ligin İkinci yarısında oynadığı son dört maçta 3 galibiyet ve bir beraberlik alarak toplam 10 toplayarak büyük bir moral bulan Cizre Spor, Deplasmanda karşılaşacağı Serik Belediye Spor maçından da puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyor.

         Serik Belediye Spor maçı hazırlıklarını Cizre Hamit Özalp Stadyumunda Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde sürdüren Cizre Sporda, futbolcuların antrenmanda hırslı ve moralli olması hem teknik heyeti hem de yönetimi sevindirdi.

Deplasmanda zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş;”bu hafta oynayacağımız Serik Belediye Spor zorlu bir maç ve gurubun en güzel takımlarından bir tanesi.Serik Belediye Spor iç sahada gurupta en iyi baskı yapan takımlardan bir tanesi.Dış sahada o kadar etkili olamazlarsa da iç sahada bu avantajlarını en iyi şekilde kullanan bir takım ve çok etkili adamları var.Bizde bunların önlemlerini alıp bizim de oradan eli boş dönmeyecek şekilde puan ve puanlarla ayrılmayı hedefliyoruz.Bunun içinde takım olarak ve ben oyuncularım bunun mücadelesini en iyi şekilde vereceğiz bundan da kimsenin şüphesi olmasın.İnşallah oradan üç puan ve hiç olmasa da bir puanla dönmek.Oradan alacağımız puan ve Puanlarla iç sahada oynayacağımız 1461 Trabzon spor maçına daha moralli çıkıp seyircimiz önünde alacağımız galibiyet ile hedeflediğimiz üst sıralara doğru yavaş yavaş emin adımlarla ilerleyeceğimizi düşünüyorum.”dedi

Muğla Spor maçında Kırmızı Kart görerek cezalı duruma düşen Ekrem Sütçü’nün bu hafta oynayamamasının takım için büyük bir eksiklik olduğuna vurgu yapan Tokuş, çünkü oyunu kuran, oyunu yönlendiren ve gol bulamayıp sıkıştığımız anlarda sahneye çıkıp gol atan bir oyuncu. Tabiki böyle bir oyuncudan yoksun olmayı hiçbir takım istemez. Ama onun yerine oynayacak arkadaşımız da onun eksikliğini hissettirmeden güzel bir oyun oynayacaktır.

Ligin ikinci yarısında oynanan son dört maçı da değerlendiren Cizre Spor Teknik Direktörü Yusuf Tokuş,maç başı ortalama olarak iki puan düşündüğünüz zaman bu iki puanı alan takımlar sezon sonunda ipi göğüsleyip şampiyonluğa ulaşıyor.Şuan da biz maç başı iki puanın üstünde oynuyoruz.İlk yarıda bu başarıyı göstermiş olsaydık şimdi guruptaki puan tablosuna göre ya liderdik yada ikinci sıradaydık.İkinci yarıda oynanan futbol ve sergilenen performans beni de mutlu ediyor.Bu takım bunu devam ettirebilecek düzeydedir bundan kimsede şüphe duymasın.Ligin ikinci yarısında oynadığımız dört maçta topladığımız 10 puanı önümüzdeki dört maçta da toplamayı düşünüyoruz.”dedi.

Cizre Hamit Özalp Stadyumunda devam eden Serik Belediye Spor çalışmalarını Kulüp Başkanı Maurf Sefinç ve 2.Başkan Halit Yürük’te türbinlerden izledi.Kulüp Başkanı Sefinç ve 2.Başkan Yürük antrenman sonrası tesislerde futbolcularla bir araya gelerek Serik Belediye Spor maçını konuşup bilgi alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.