Cizre Spor`da Üç Puan Sevinci

Cizre Spor`da Üç Puan Sevinci
Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynanan ve Cizre Sporun geriye düştüğü maçta son beş dakikada atılan 2 gol ve kazanılan 3 puan yönetim, teknik...
 

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Cizre Hamit Özalp Stadyumunda oynanan ve Cizre Sporun geriye düştüğü maçta son beş dakikada atılan 2 gol ve kazanılan 3 puan yönetim, teknik heyet ve Taraftarlara büyük bir sevinç yaşattı.

         Spor Toto 3.Ligin İlk futbol Müsabakasında Hatay Temsilcisi Payas Sporu sahasında konuk eden Cizre Spor,maçın bitimine beş dakika kala attığı iki gol ile konuk takım Payas Sporu eli boş gönderdi.

         Ligin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde ilk defa resmi maça çıkan Cizre Spor Futbol takımı karşılaşma boyunca vasat bir futbol oynamasına rağmen kazanmasını bildi. Aşırı Sıcak havaya rağmen vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiği futbol müsabakasında Cizre Spor Futbol takımının oynadığı futbol taraftarları memnun etmedi.

         2018/2019 Futbol sezonuna genç bir kadro ve tecrübeli Teknik adam Yusuf Tokuş ile başlayan Cizre Spor ilk maçında Payas Sporu yenerek üç puan alan taraf oldu. Karşılaşmaya vasat bir oyun oynayarak başlayan ve rakip kalede fazla etkili olamayan Cizre Spor, karşılaşmanın ilk yarısında golsüz eşitlik ile soyunma odasına gitti.

         Müsabakanın ikinci yarısına daha derli toplu başlayan Cizre Spor konuk takım yarı sahasında geliştirdiği gol ataklarından da faydalanamadı. Konuk takım Payas Spor’un 60.dakikada geliştirdiği atakta tecrübeli futbolcu Gökhan Korkmaz topu filelerle buluşturup takımını 1-0’lık üstünlüğe taşıdı.Kalesinde gördüğü golden sonra daha kontrollü bir oyun oynamaya başlayan Cizre Sporda genç teknik direktör Yusuf Tokuş,65.dakikada Mazlum Öndil’i oyundan alıp yerine Ömer Yalçın’ı.Dakika 76’da da Mükail Baydır’ı oyundan alıp yerine Mustafa Coşkun’u sahaya sürerek son kozlarını oynadı.Yapılan değişikliklerle oyuna ağırlığını koyan Cizre Spor maçın 87. dakikasında Ömer Yalçın’ın attığı gol ile eşitliği sağladı.90+2’de ise Ahmet Sarı’nın attığı gol ile maçı 2-1’lik galibiyetle kazanarak üç puan alan taraf oldu.

 

Futbolcular Maç sonunda galibiyeti Oyun Havası eşliğinde oynayarak kutladılar

         Cizre Spor 1-0 geriye düştüğü maçta son dakikalarda attığı iki gol ve elde edilen üç puanın sevincini futbolcular sahanın ortasında oyun havası eşliğinde oyun oynayarak kutladılar. Oyuncuların bu mutlu anlarına teknik heyet ve yöneticilerde eşlik etti.Futbolcular daha sonra taraftarlarına koşarak galibiyet coşkusunu taraftarları ile de kutlayıp,günün anısına selfi (özçekim) çekerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.