Cizre Sporlu Taraftarlardan Futbolculara Tepki, Teknik Direktöre Moral

Cizre Sporlu Taraftarlardan Futbolculara Tepki, Teknik Direktöre Moral
Cizre Spor Futbol Kulübünün son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeni ile taraftarlar futbolculara tepki gösterirken, Teknik Direktör Yusuf Tokuş'a ise moral verdiler. Cizre'de...
 

Cizre Spor Futbol Kulübünün son haftalarda aldığı kötü sonuçlar nedeni ile taraftarlar futbolculara tepki gösterirken, Teknik Direktör Yusuf Tokuş’a ise moral verdiler.

 

Cizre’de geçtiğimiz hafta sonu oynanan futbol müsabakasında Cizre Spor’un kendi saha ve seyircisi önünde Bağcılar Spor Kulübüne 2-0 yenilmesinin ardından türbinleri dolduran taraftarlar futbolculara tepki gösterip teknik direktör Yusuf Tokuş’a ise moral verdiler.

 

         Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta Şırnak ilini temsil eden Cizre Spor’da taşlar bir türlü yerine oturmadı. Sezona genç bir kadro ve galibiyet ile başlayan Cizre Spor’da peş peşe alınan kötü sonuçlar teknik heyet ve yönetimi üzerken takımlarını her türlü zorlu şartlarda destekleyen taraftarlarında tepkisini aldı.

        

Cizre Spor geçtiğimiz hafta sonu Bağcılar Spor Kulübü ile oynadığı futbol maçında takımın vasat bir oyun sergilemesi nedeni ile galip geleceği maçtan 2-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Gurupta 15 sırada bulunan konuk takım Bağcılar Spor Kulübünün 1 puan için geldiği maçtan üç puan ile ayrılması Cizre sporlu taraftarların tepkisini çekti.Maça hızlı başlayan ancak maçın ilerleyen dakikalarında oyun disiplininden kopup mahalle takımı gibi oynamaya başlayan Cizre Sporlu futbolcuları taraftarların yoğun sevgi gösterisi bile kendine getiremedi.Oynadıkları futbolla teknik heyet ve taraftarlara saç baş yolduran futbolcular maçın ilk yarısını golsüz eşitlik ile kapattı.

        

Karşılaşmanın ikinci yarısına iki oyuncu değiştirerek başlayan Cizre Spor bu vasat ve pasif oyununu sergilemeye devam edince konuk takım Başcılar Spor Kulübü 51. ve 58. dakikalarda kazandıkları iki gol ile 2-0 öne geçti.Yedikleri iki golden sonra oyunu toparlamaya çalışan Cizre Spor futbol takımı istediği gol ve golleri bulamayınca mutlak galip ayrılacakları maçtan 2-0’lık yenilgi ile ayrıldılar.

        

Alınan yenilgi sonrası yedek kulübesinde büyük bir hayal kırıklığı içinde oturan ve üzüntüsünden dolayı soyunma odasına gitmeyen teknik direktör Yusuf Tokuş’a taraftarlar sahip çıkıp moral verirken,sahada teknik direktörün verdiği taktikleri sergilemeyen futbolculara da büyük bir tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.