Cizre Spor`u Bayburt Değil, Hakem Yendi

Cizre Spor`u Bayburt Değil, Hakem Yendi
Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta kendi sahasında Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor ile karşılaşan Cizre Spor maçı yöneten hakem üçlüsünün hataları yüzünden müsabakadan...
 

Spor Toto 3.Lig 3.Gurupta kendi sahasında Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor ile karşılaşan Cizre Spor maçı yöneten hakem üçlüsünün hataları yüzünden müsabakadan 2-0 yenik ayrıldı.

         Spor Toto 3 ligde Cizre Sporun cezası nedeni ile seyircisiz oynanan futbol maçında gurup lideri Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spor ile karşılaşan Cizre Spor müsabakadan 2-0’lık yenilgi ile ayrıldı. Maça oynanan futboldan daha çok hakem üçlüsünün hataları damga vurdu.

Gurupta 16 sırada bulunan Cizre Spor gurup lideri Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Sporu sahasında konuk etti. Cizre Sporun cezası nedeni ile seyircisiz oynanan maçı Yiğit Peşin, Halit Karacabay ve Muhammet Oğuzhan Öztaş üçlüsü yönetti.Güneşli ve güzel bir havada oynanan maçta her iki takım oyuncuları hırslı bir şekilde başladı.Maçın henüz üçüncü dakikasında konuk takım  Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Sporun sol kanattan geliştirdiği atakta ceza sahasına ortalanan topa Erol Yükseker Cizre sporlu futbolcuların arasından yükselip kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturup takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

Yenilen golden sonra oyunu toparlamaya çalışan Cizre Spor maçın 16.dakikasında Serdar Eylik’in attığı gol ile 2-0 yenik duruma düştü.2-0’lık gol farkını kapatmak için atak üstüne atak ayapan Cizre Spor bir çok gol pozisyonunu değerlendirmedi.Maçın 23 dakikasında Selçuk Taban ile birlikte havadaki topa ayağını uzatan Cizre Sporlu futbolcu Sayim Çelik,maçın hakemi tarafından haksız bir şekilde sarı kart ile cezalandırıldı.

İlk yarısı konuk takım Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Sporun 2-0’lık üstünlüğü ile sona eren futbol maçında ikinci yarıya daha kontrollü bir futbol oynayarak konuk takım Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Sporu kendi yarı sahasına hapseden Cizre Spor geliştirdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı.Maçın 65 dakikasında Cizre Sporun kullandığı korner atışında ceza sahası içerisine ortalanan topu Mustafa Coşkun filelerle buluşturdu.Yan Hakem Halit Karacabay orta sahaya koşarken maçın orta hakemi Yiğit Peşin Mustafa Coşkunun defans oyuncusuna faul yaptığı gerekçesi ile golü saymadı.Cizre sporlu futbolcuların bütün itirazlarına rağmen hakem maçı kaldığı yerden devam ettirdi.

Maçı yöneten hakem üçlüsünün yanlış kararları sonucu her iki takım oyuncuları maçın kalan süresini gergin ve sert bir oyun oynayarak devam etti.Karşılaşmanın 73 dakikasında Selçuk Taban ile ikili mücadeleye giren Cizre Sporlu futbolcu Sayim Çelik iknci sarı karttan kırmızı kart ile cezalandırılınca ortalık karıştı.Futbolcuların bütün itirazlarına rağmen kararını değiştirmeyince oyun devam etti.Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Cizre Spor gurup lideri Bayburt İl Özel İdare Gençlik ve Spora 2-0 yenildi.

Karşılaşma sonunda futbolcular,teknik heyet,Yönetim kurulu üyeleri ve maçı damlardan izleyen taraftarlar  maçı yöneten hakemlere büyük bir tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.