Cizre`de Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Etkinliği

Cizre`de Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Etkinliği
Cizre'de, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi`nin 104. yıl dönümü ve şehitleri anma etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi. Cizre Hükümet Konağındaki törene Kaymakam ve Belediye...
 

Cizre’de, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi`nin 104. yıl dönümü ve şehitleri anma etkinlikleri kapsamında tören düzenlendi.

Cizre Hükümet Konağındaki törene Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,Garnizon Komutanı,İlçe Jandarma Komutanı,Emniyet Müdürü,Cumhuriyet Başsavcısı askeri erkan, kurum müdürleri, öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

Çelenk Sunma törenine müteakiben program Hükümet Konağı konferans salonunda devam etti.Buradaki törende günün anlam ve önemini belirten konuşma ve takdimler yapıldı. “Çanakkale Savaşı`nın Türk ve Dünya tarihindeki Yeri ve Çanakkale Zaferi” konulu yazı okundu. Öğrencilerin Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili şiir ve koro gösterisinin ardından ilçedeki ilk ve ortaöğretim okulları arasında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile devam edildi.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi`nin 104. yıldönümü ve şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen tören Kaymakam ve Belediye Başkanı,Garnizon Komutanı, ve Cumhuriyet Başsavcısının dereceye giren öğrencilere ödüllerini vermesi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.