Öz İdil Spor, Play-Off’ta Cizre Dicle Sporu 3-1 mağlup etti

Öz İdil Spor, Play-Off’ta Cizre Dicle Sporu 3-1 mağlup etti
Şırnak’ta BAL ligine Yükselme Play-Off müsabakasında Öz İdil Spor,Cizre Dicle Sporu 3-1 yenerek büyük bir avantaj sağladı.

Şırnak’ta Öz İdil Spor ile Cizre Dicle Spor futbol takımları arasında oynanan Play-Off müsabakasında Öz İdil Spor,Erkan Şenol’un hat-trick yaptığı maçı 3-1 kazanarak büyük bir avantaj elde etti.

Şırnak’ta şehir stadyumunda oynanan futbol müsabakasına mutlak galibiyet için çıkan iki takımın karşı karşıya geldiği futbol maçını Öz İdil Spor Erkan Şenol’un 13,35 ve 90’nıncı dakikada attığı gollerle Cizre Dicle Sporu 3-1 yendi.

Elde edilen başarıdan dolayı sporcularını tebrik eden Öz İdil Spor teknik direktörü Sait Değer, takım olarak Bal ligine odaklandık.Play-Off’ta oynayacağımız maçları kazanıp baraj maçında da Şırnak Petrol Sporu yenip Bal Ligine yükselmek için planlarımızı yapıyoruz.”dedi.

BAL ligine yükselmek için hem fizik hem de moral açısından takım olarak hazır olduklarının altını çizen Değer, “inşallah Öz İdil Spor’u BAL ligine çıkararak İdil halkının yıllardır özlemle beklediği bu hasrete son vermiş olacağız.” Dedi.

Kaynak:Azad Mendeş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.