Şampiyon Sporculardan Kaymakam Arıcan`a ziyaret

Şampiyon Sporculardan Kaymakam Arıcan`a ziyaret
Türkiye Wushu Kungfu Sanda Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Medeni Çelik ve Ramazan Adanur, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan'ı makamında ziyaret etti. ...
 

Türkiye Wushu Kungfu Sanda Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Medeni Çelik ve Ramazan Adanur, Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili  Faik Arıcan’ı makamında ziyaret etti.

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan, Antalya’da yapılan Türkiye Wushu Kungfu Sanda şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Cizreli Sporcuları Makamında ağırlayıp, hem tebrik etti hem de genç sporcuları ödüllendirdi.

25 Ocak 2019 – 5 Şubat 2019 tarihleri arsında Antalya’da yapılan Türkiye Wushu Kungfu Sanda şampiyonasında, 65 kg üst gençlerde Medeni Çelik ve 70 kg alt gençlerde Ramazan Adanur birinci olarak Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye şampiyonu olan sporcular yaşatmış oldukları gurur ve sevinçten dolayı Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Faik Arıcan,sporcularımı elde ettikleri başarı ile kendilerine imkan ve fırsat verildiğinde neleri başarabileceklerini kazanmış oldukları Şampiyonlukla tüm Türkiye’ye göstermiş oldular.Bu vesile ile gençlerimizin bu başarısında emekleri olan eğitmenlerine teşekkür eder,sporcularımıza da başarılarının devamını dilerim.”dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.