SERİK`TE CİZRE SPORA ÇİRKİN SALDIRI

SERİK`TE CİZRE SPORA ÇİRKİN SALDIRI
TFF 3.Lig 3.Gurupta deplasmanda Serik Belediye Spor ile 1-1 berabere kalan Cizre Spor'da maç sonunda teknik heyet ve futbolcular kimliği belirsiz kişiler tarafından ırkçı bir saldırı sonucu yaralandı. Cizre...
 

TFF 3.Lig 3.Gurupta deplasmanda Serik Belediye Spor ile 1-1 berabere kalan Cizre Spor’da maç sonunda teknik heyet ve futbolcular kimliği belirsiz kişiler tarafından ırkçı bir saldırı sonucu yaralandı. Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç, bizler Cizre’de her takımı güllerle karşılayıp ağırlarken maalesef takımım batı illerinde çirkin saldırılara maruz kalıyor dedi.

            TFF 3.Lig 3.Gurupta deplasmanda Serik Belediye Spor ile karşılaşan Cizre Spor 1-0 önde götürdüğü maçı 1-1’lik beraberlikle tamamlayıp zorlu deplasmandan bir puanla dönmeyi başardı.

         Serik Belediye Spor deplasmanına Mutlak puan ve puanlar için giden ve müsabaka sonunda maçtan bir puan ile ayrılmayı başaran Cizre Spor’da teknik heyet ve futbolcular maçın bitiş düdüğü ile birlikte Serik Belediye Spor seyircilerinin ırkçı saldırılarına maruz kaldı.Maçın bitiş düdüğünden sonra her iki takım futbolcuları dostane bir şekilde birbirlerini tebrik ederken,Cizre Sporun kazandığı bir puanı hazmedemeyen Serik Belediye Sporlu bazı kendini bilmez taraftarlar Cizre Spor teknik heyet ve futbolcularına önce sözlü ardından da fiziki saldırıda bulunup darp etti.Yaşanan çirkin saldırıda Cizre Spordan bir çok futbolcu yaralandı.

         Yaşanan çirkin saldırıya tepki gösteren Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç, ,bizler Cizre’de her takımı güllerle karşılayıp ağırlarken maalesef takımım batı illerinde çirkin saldırılara maruz kalıyor. Yaşananlara bir anlam veremediklerini ifade eden Başkan Sefinç, Sporun adına yakışmayan futbolun terörü yaşadığımız Serik belediye spor deplasmanından üzülerek ayrılıyoruz takımımıza saldıran insanlıktan nasibini alamayanları şiddetle kınıyorum.”dedi.

 

CİZRE SPOR SERİK STADINDAN ZIRHLI ARAÇLA ÇIKTI

            Yaşanan saldırılardan sonra bir müddet soyunma odasında mahsur kalan Cizre Spor Futbol Kafilesi takım otobüsü ile stattan ayrılmak istedi ancak polisin taraftarları dağıtamaması nedeni ile stattan Çevik Kuvvete ait zırhlı otobüsten ayrıldı. İlçe dışına kadar polis eskortu eşliğinde zırhlı araçla seyahat yapmak zorunda kalan Cizre Spor Futbol takımı takım otobüsü ile Cizre’ye doğru yola çıktı.

 

EJDERLER TARAFTAR GURUBUNDAN ÇİRKİN SALDIRIYA TEPKİ

            Cizre Spor futbol takımına yönelik gerçekleşen çirkin saldırıya Cizre spor Ejderler Taraftar Grubu da yazılı bir açıklama yaparak tepki gösterdi.

         Cizre spor Ejderler Taraftar Grubundan yapılan açıklamada: Ligin İlk Maçında Cizre’ye Geldiklerinde Misafirperverliğimizi Gösterdik.Bizi Yenmelerine Rağmen Alkışlayarak Sahadan Uğurladık.Ama Bugün Oynanan Maçtan Sonra Takım Kafilemize Serik Belediyespor Tarafından Saldırı Yapıldı.Saldırıda Bir Kaç Oyuncumuz Ve Kaleci Hocamız Hastanelik Oldu.Bunu Yapanları Şiddet Ve Nefretle Kınıyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.