SÜPER LİG HAKEMİ SUAT ARSLANBOĞA,CİZRE`DE AMATÖR MAÇI YÖNETTİ

SÜPER LİG HAKEMİ SUAT ARSLANBOĞA,CİZRE`DE AMATÖR MAÇI YÖNETTİ
Süper Lig hakemi Suat Arslanboğa,Cizre Belediyesinin düzenlemiş olduğu Kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının final maçını yönetti. İçişleri...
Süper Lig hakemi Suat Arslanboğa,Cizre Belediyesinin düzenlemiş olduğu Kurumlar arası halı saha futbol turnuvasının final maçını yönetti.

            İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde kararname kararı ile Kaymakam Faik Arıcan`ın Belediye Başkanı olarak görev yaptığı Cizre Belediyesi`nin düzenlemiş olduğu halı saha futbol turnuvası final maçını Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa yönetti.Emniyet ve Devlet Hastanesi arasında oynanan futbol maçını Devlet Hastanesi futbol takımı 3-2 kazandı.

            Cizre Belediyesinin Kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında Cizre Şehir stadyumunda oynanan final maçını tecrübeli Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa yönetti.Devlet Hastanesinin 3-2`lik galibiyeti ile sonuçlanan maçta,hakem Arslanboğa zorlu 90 dakika boyunca defalarca sarı kartına başvurdu.

            Cizre Belediyesinin daveti üzerine buraya gelip final maçını yönettiğini belirten Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa,bu bölgede daha önce görev yaptığımız için bölgeyi özlemiştim ve bu vesile ile o günkü anıları tekrardan yaşamış oldum dedi.

            Zorlu ve sert geçen final maçının ardından gazetecilere kısa bir açıklama yapan Tecrübeli hakem Suat Arslanboğa,Cizre Kaymakamlığı ve Cizre Belediyesinin Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında düzenlemiş olduğu organizasyona Türkiye Futbol Federasyonu aracılığı ile bize de davet gönderildi.Merkez Hakem Komitesi de Final Maçı var dediler ve bu final maçını yönettik.Bu bölgede daha önce bir çok maçı yönettiğimiz için bölgeyi özlediğini belirten Arslanboğa,bugün burada olmaktan mutlu oldum.O günkü anılarımızı canlandırdık.Yıllar sonra buraya gelip görev aldığım için çok mutluyum.Bundan sonra ihmal edilmiş olan bu halkımıza yönelik bu tür projelerin devamını bekliyoruz.Umarım geçmiş yıllardaki bu yaşanmayanları sosyal projeler adı altında yaşatılır,çünkü bu halkımız her şeyin en güzeline layık.Bu tür organizasyonlarda bu tür gençleri,arkadaşlarımızı mutlu etmek ve katılmak gerekiyor.Bu duygu ve düşüncelerle bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eder görevlerinde başarılar diliyorum dedi.

            İçişleri Bakanlığının Kanun Hükmünde Kararname Kararı ile Cizre Belediye Başkanlığı görevini yürüten Cizre Kaymakamı Faik Arıcan ise, belediye bünyesinde kurumlar arası halı saha futbol turnuvası düzenledik.Bu turnuvanın final maçı da Emniyet ve Devlet hastanesi arasında gerçekleşti.Biz Cizremizin bu güzelliklerle tanınmasını,tanıtılmasını arzu ediyoruz.Aziz Cizrelilerde yoğun bir ilgi göstererek bu turnuvaya katıldılar,seyrettiler.İlçemizin daha da güzelleşmesi için kültürel,sanatsal,sosyal faaliyetleri,sportif faaliyetleri de eksik etmiyoruz.Bundan sonrada inşallah bu çalışmalara devam edeceğiz"dedi.

            Arıcan,Renkli görüntülere sahne olan final maçının daha hoş ve güzel görünmesi için  Merkez Hakem Komitemizin destekleri ile bir Süper Lig Hakemimizi Suat Arslanboğa`yı ilçemize davet ettik.Tecrübeli hakemimizde bu davetimizi kırmayıp bu güzelliğimize bir güzellik daha katmış oldu.Böylece Cizre`miz ve futbol severler bir süper lig hakemi de görmüş oldu diye konuştu.

            Devlet Hastanesi Sporcularından Mahmut Mol`da bu bizim için kupadan daha güzel bir ödül oldu.Turnuva boyunca çok iyi mücadele ederek Final`e yükseldik ancak Final Maçını ünlü bir hakemin yönetmesi bizi hem çok şaşırttı hem de çok heyecanlandırdı.Çünkü bu maçı yöneten Süper Lig Hakemlerimizden Suat Arslanboğa`ydı. Arslanboğa`nın maçı yönetmesi her iki takım oyuncularında derin bir heyecan yarattı ve finale yakışır bir görünüm olduğu gibi bizim için güzel bir anı ve tecrübe oldu.

            Sporculardan Melik İbrahim Unan ise,kurumlar arası futbol turnuvasının final maçını yönetmek için ilçemize gelip bizleri onurlandıran değerli hakemlerimizden Suat Arslanboğa`ya ve değerli hakemimizin maça gelmesine vesile olan Belediye Başkanı Faik Arıcan`a teşekkür ediyoruz.Kendisini sürekli televizyonlardan takip ettiğimiz Süper Lig Hakemi Suat Arslanboğa`nın final maçımızı yönetmesi futbolcuları olduğu kadar taraftarlara da büyük bir heyecan yarattı.Kendisinin böyle anlamı bir maçta bizleri onurlandırıp,mutlu etmesinden dolayı değerli hakemimiz Suat Arslanboğa`ya Cizre Halkı adına teşekkür eder,görevinde üstün başarılar dilerim dedi.

            Cizre Belediyesinin düzenlemiş olduğu Kurumlar arası halı saha futbol turnuvasında birinci olan Devlet Hastanesine Şampiyonluk Kupası ve 3.500 TL para ödülü.İkinci olan Emniyet Spor`a Kupa ve 3.000 TL ve üçüncü olan Hamidiye Spor`a da 3`lük kupası ve 2.500 TL para ödülü ile ödüllendirildi.Sporculara madalya ve ödüllerini Kaymakam Faik Arıcan,Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Lokman Ekinci ve Cizre TSO Başkanı Salih Sefinç verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.