TSO BAŞKANI ÇAĞLI`DAN UYUŞTURUCU İLE TOPYEKÜN MÜCADELE ÇAĞRISI

TSO BAŞKANI ÇAĞLI`DAN UYUŞTURUCU İLE TOPYEKÜN MÜCADELE ÇAĞRISI
Cizre’de 18 yaşındaki bir gencin cami tuvaletinde uyuşturucu alırken hayatını kaybetmesi ailesi kadar ilçe halkına da büyük bir üzüntü yaşattı.Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı,başka gençlerin...
 

Cizre’de 18 yaşındaki bir gencin cami tuvaletinde uyuşturucu alırken hayatını kaybetmesi ailesi kadar ilçe halkına da büyük bir üzüntü yaşattı.Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Çağlı,başka gençlerin ve insanların ölmemesi için uyuşturucu ile topyekün mücadele çağrısında bulundu.

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Süleyman Çağlı, son dönemlerde artan uyuşturucu kullanımına dikkat çekerek, gençlerimizi değerlerinden uzaklaştıran, aile ve toplum huzuru için büyük tehdit oluşturan uyuşturucu bağımlılığı ile topyekün mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Çağlı, ''Toplumun en dinamik parçası olan gençlerimizi ölüme sürükleyen uyuşturucu ve uyarıcı madde, ne yazık ki, kentimizde artık çok küçük yaşlarda kullanılmaya başlanıyor. Gençlerimizin bu batağa sürüklenmemesi için ailelerin, öğretmenlerin ve emniyet kolluk kuvvetlerinin üzerine büyük görevler düşüyor. Bu zararlı maddeler aile, okul ve arkadaş çevresi nedeniyle olumsuz etkilenen gençlerimizi maalesef toplumsal yaşantıdan koparıyor. Biz bu konuda üzerimize düşen sorumluluğun yerine getirilmesi bilincindeyiz ve her zaman bu konu üzerinde hassasiyetimiz devam edecektir. Bölgemizde özellikle İlçemizde gençlerimizin bu bataklığa sürüklenmemesi için daha öncede yaptığımız gibi karalıkla mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu konuda da öneri ve talepleri her zaman değerlendireceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.