TSO Başkanı ve İş Adamlarından Cizre Spora Moral ve Destek Ziyareti

TSO Başkanı ve İş Adamlarından Cizre Spora Moral ve Destek Ziyareti
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç ve beraberindeki TSO üyesi ve İş adamları Muğla Spor maçı öncesi Cizre Spora moral ve destek ziyaretinde bulundular. ...
 

Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç ve beraberindeki TSO üyesi ve İş adamları Muğla Spor maçı öncesi Cizre Spora moral ve destek ziyaretinde bulundular.

            Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç beraberinde İŞKUR Şırnak il Müdürü M. Sadık Bora, Sosyal Güvenlik Kurulu (SGK) Şırnak İl Müdürü Yahya Beroje.İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız,Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen,TSO üyeleri ve iş adamları ile birlikte Cizre Sporlu futbolcuları antrenmanda ziyaret edip,Muğla Spor maçı öncesi futbolculara moral verdiler.

            TFF.3.lig 3.Gurupta yarın kendi saha ve seyircisi önünde Muğla Sporu konuk edecek olan Cizre Spor,zorlu maçın hazırlıklarını yağışlı havaya rağmen sürdürmeye devam ediyor.Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde Muğla Spor Maçı çalışmalarına yağışlı havaya rağmen devam eden Futbolculara Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Sefinç ve beraberindeki İş adamları ve TSO üyeleri ile moral ziyaretinde bulunup takımlarına destek verdiler.

            Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Bayram Başkurt’ta yağışlı havaya rağmen takımlarını desteklemeye gelen taraftarlara ve Futbolculara 500 kişilik halka tatlı yaptırdı.İlçe Stadyumunda yapılan halka tatlılar görevliler tarafından futbolculara,protokol üyelerine ve taraftarlara ikram edildi.

            Cizre Spor Kulüp Başkanı Maruf Sefinç,bugün zorlu Muğla Spor maçı öncesi ziyaret edip hem destek veren hem de moral veren başta TSO Başkanı Salih Sefinç ve beraberinde İŞKUR Şırnak il Müdürü M. Sadık Bora, Sosyal Güvenlik Kurulu (SGK) Şırnak İl Müdürü Yahya Beroje.İlçe Emniyet Müdürü Güngör Yıldız,Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen,iş adamlarımıza ve bizden desteklerini esirgemeyen vefakar taraftarlarımıza çok teşekkür eder bu vesile ile futbolcu ve taraftarlarımıza tatlı ikramında bulunan Bayram Başkurt beye de teşekkür ediyorum dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.