TÜGVA`DAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIŞLIK GİYSİ YARDIMI

TÜGVA`DAN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE KIŞLIK GİYSİ YARDIMI
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak İl Temsilciliği, 560 öğrenciye kışlık kıyafet yardımında bulundu.Türkiye Gençlik Vakfı Şırnak İl Temsilciliği kent genelinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi...
 Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak İl Temsilciliği, 560 öğrenciye kışlık kıyafet yardımında bulundu.

Türkiye Gençlik Vakfı Şırnak İl Temsilciliği kent genelinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenciler için kışlık kıyafet temin ederek, 560 öğrenciye dağıttı.

TÜGVA Şırnak İl Temsilcisi Fırat Som yaptığı açıklamada “Kendi imkânlarımızla 560 kişilik kışlık kıyafet temin ettik. Kışlık kıyafetleri Cizre, Silopi, İdil, Şırnak merkez ve bağlı beldelerde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırdık. Vakfımızın büyük önem verdiği ve kuruluş amaçlarından biri olan eğitim-öğretim çağındaki gençlerimize ve çocuklarımıza maddi-manevi gerekli her türlü yardımı yapıyoruz. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetişmesi için vakıf olarak elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Öğrenciler için temin ettiğimiz kışlık giysilerle öğrenci kardeşlerimizin kışı rahat bir şekilde geçirmelerini arzuluyoruz” diye konuştu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak İl Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri, Kent merkezi, ilçe, belde ve köy okullarını ziyaret ederek, okul yöneticileri ile birlikte, öğrencilere hediyelerini dağıttılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.