TÜGVA`DAN ÖĞRENCİLERE KIYAFET YARDIMI

TÜGVA`DAN ÖĞRENCİLERE KIYAFET YARDIMI
Şırnak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hürriyet Ortaokulu’nda okuyan ihtiyaç sahibi 72 öğrenciye kıyafet yardımında bulundu. Şırnak Tügva Başkanı Fırat Som gerçekleştirdikleri...
 Şırnak Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Hürriyet Ortaokulu’nda okuyan ihtiyaç sahibi 72 öğrenciye kıyafet yardımında bulundu.

         Şırnak Tügva Başkanı Fırat Som gerçekleştirdikleri yardımın önemini vurgulayarak: “Türkiye Gençlik Vakfı olarak yönetimimizin almış olduğu kararla beraber genel merkezimizin istişaresiyle okullarda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize giysi yardımı yapmaktayız. Şuana kadar 560 kardeşimize giyim yardımında bulunduk. Bugün de Hürriyet Ortaokulu’nda daha önce okul müdüründen ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizin isimlerini alarak kardeşlerimize yardımda bulunuyoruz. Bize verilen 72 kişilik isim listesindeki öğrencilerimize ayakkabı, pantolon ve kazak olmak suretiyle kendilerine tesislerini sağladık. Bu konuda yardımı geçen yönetimdeki bütün arkadaşlarıma, okul müdürü Abdurrahman Basan’a böyle bir faaliyette bize yardım ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle Türkiye Gençlik Vakfı olarak ihtiyaç sahibi bütün kardeşlerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha buradan ifade etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

         Kendileri için yapılan yardımdan dolayı mutlu olduklarını söyleyen öğrenciler, “Böyle anlamlı bir projeye destek veren herkese teşekkür ederiz” dedi.      

         Okul müdürüyle beraber öğrencilere kıyafetlerini veren Fırat Som öğrenciler ile fotoğraf çektirdi, derslerinde başarılı olmalarını istediklerini söyleyerek okuldan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.