TÜGVA`nın Yaz Okulu Şırnaklı Gençleri Buluşturdu

TÜGVA`nın Yaz Okulu Şırnaklı Gençleri Buluşturdu
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak il Temsilciği, ortaokul öğrencilerine yönelik yaz okulu açtı. Ücretsiz açılan kurslarda öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklerle...
 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Şırnak il Temsilciği, ortaokul öğrencilerine yönelik yaz okulu açtı. Ücretsiz açılan kurslarda öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklerle hem öğrenecek hem eğlenecek. Türkiye Gençlik Vakfı Şırnak İl Temsilciliği “Yaz Okulu” projesi çok sayıda öğrencinin katılımıyla devam ediyor.

Şırnak Atatürk İlk ve Ortaokulunda açılan Yaz Okulunda, öğretmenler tarafından verilecek kurslarda, Kur’an-ı Kerim kursları başta olmak üzere, Yüzme ve Tenis kursları bulunuyor.

Şırnak TÜGVA İl Başkanı Fırat Som, "Gençlerin tatillerini aktivitelerle doldurmalarının yanı sıra kaliteli vakit geçirerek, unutulmaz dostluklar kurmalarını, ilerleyen yaşlarında geriye dönüp baktıklarında biriktirdikleri anıların yüzlerinde tatlı bir tebessüm oluşturmasını ve şuurlu bir gençliğin tohumlarını bu kurslarda atmayı hedefliyoruz” dedi.

Som, “TÜGVA yaz okulunda yapılacak olan etkinliklerle temel dini bilgileri öğrenip, Peygamber Efendimiz’in hayatından beslenecek, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuyacak, spor faaliyetleri ile zinde kalacak, gezi faaliyetleri ile kültürel bilinç kazanacak ve kitap okuma saatinde bilgi birikimlerini artıracaklardır. Kısacası çocuklarımız TÜGVA yaz okulunda, hem öğrenecekleri hem de eğlenecekleri bir ortama sahip olacaktır. Türkiye geneli start verilen uygulamada, Şırnaklı vatandaşlarımızın çocuklarını bekliyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.