ULUDERE `DE 24 GİRİŞİMCİ SERTİFİKALARINI ALDI

ULUDERE `DE 24 GİRİŞİMCİ SERTİFİKALARINI ALDI
KOSGEB Şırnak Müdürlüğü İle Uludere Esnaf Ve Sanatkârlar Başkanlığı ortak girişimleri ile düzenlene Kursta Sertifika almaya hak kazana 24 girişimci sertifikalarını aldı. Uludere Esnaf Ve Sanatkarlar...
 KOSGEB Şırnak Müdürlüğü İle Uludere Esnaf Ve Sanatkârlar Başkanlığı ortak girişimleri ile düzenlene Kursta Sertifika almaya hak kazana 24 girişimci sertifikalarını aldı.
Uludere Esnaf Ve Sanatkarlar odasında düzenlenen törene KOSGEB İl Müdürü Abdullah Yurten, Uludere Esnaf ve Sanatkarlar Başkanı Naif Çalışkan ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ve işbirliğiyle düzenlenen GİRİŞİMCİLİK sertifika töreni bilgilendirme yapılarak gerçekleştirildi. 
Kursu tamamlayarak sertifika almaya hak kazana 24 girişimciye sertifikalarını KOSGEB İl Müdürü Abdullah Yurten ve Uludere Esnaf ve Sanatkârlar Başkanı Naif Çalışkan verdi.
KOSGEB İl Müdürü Abdullah Yurten; “Girişimci adaylarımıza ayrıca Uludere Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı ve yönetimine etkin faydalı faaliyetlerinden dolayı başarılar dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.