Uludere İtfaiyesinden Yangınlara Anında Müdahale

Uludere İtfaiyesinden Yangınlara Anında Müdahale
Yaz sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Uludere İlçesi genelinde şuana kadar birçok noktada yangın meydana geldi. Uludere Belediye Başkanlığına bağlı itfaiye birimleri, yangının meydana geldiği noktalarda...
 

Yaz sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Uludere İlçesi genelinde şuana kadar birçok noktada yangın meydana geldi. Uludere Belediye Başkanlığına bağlı itfaiye birimleri, yangının meydana geldiği noktalarda imdat çağrısını aldığı andan itibaren harekete geçiyor.

Uludere İlçesinde son çıkan yangın vakalarında başarılı bir performans gösteren itfaiye birimini tebrik eden Uludere İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Fatih Yakınoğlu, İtfaiye birimimiz sadece belediye sınırları içerisine değil tüm Uludere’ye hizmet vermektedir. İtfaiye birimimiz yangınlara müdahale dışında daire kapısı açma işlemi, afiş ile pankart asılması, günlük ilçemizin cadde ve sokaklarını sulama işlemi, ilçemizin muhtelif bölgelerinde bulunan işlek yaya kaldırımların ve yolların yıkanması, yeni açılan yolların dolgu çalışma alanlarının sulaması, kamu kurum ve kuruluşları, işyerleri ve meskenlere içme suyu temini gibi bir çok çalışmalar yapmaktadır.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.