ULUDERE`DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EVDE BAKIM HİZMETİ

ULUDERE`DE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE EVDE BAKIM HİZMETİ
Şırnak’ın Uludere İlçe Devlet Hastanesi tarafından yardıma ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşlara evlerinde hizmet vermek amacıyla, evde yaşlı bakım hizmeti verilmeye başlandı. ...
 Şırnak’ın Uludere İlçe Devlet Hastanesi tarafından yardıma ve bakıma ihtiyacı olan vatandaşlara evlerinde hizmet vermek amacıyla, evde yaşlı bakım hizmeti verilmeye başlandı.

         İlçe Devlet Hastanesinden yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde yaşayan yaşlı, kimsesiz, engelli, yardıma ve bakıma muhtaç vatandaşların daha sağlıklı ve iyi ortamlarda yaşam sürdürebilmesi amacıyla Devlet Hastanesinde hayata geçirilen “Evde Yaşlı Bakım Hizmeti” evlerde hizmet verilmeye başlandı.

         Uludere Devlet Hastanesinden yapılan yazılı açıklamada;”Sağlık Bakanlığının yatalak ve evde bakıma muhtaç hastalar için oluşturmuş olduğu “Evde Bakım Hizmetleri” çalışması kapsamında, Uludere İlçe Devlet Hastanemiz bünyesinde “Evde Sağlık Birimi” oluşturulmuştur. Evde bakım hizmeti almak isteyen yatalak ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız 444 38 33 (444 EVDE) telefon numarasını 7/24 arayarak kayıt yaptırabilirler” ifadelerine yer verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.