VALİ AKTAŞ, MERKEZ VE MERKEZE BAĞLI KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

VALİ AKTAŞ, MERKEZ VE MERKEZE BAĞLI KÖY MUHTARLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, gerçekleştirilen ‘Muhtarlar Toplantısı’nda merkez ve merkeze bağlı köy mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Mehmet...
 Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, gerçekleştirilen ‘Muhtarlar Toplantısı’nda merkez ve merkeze bağlı köy mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.
İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Mehmet Aktaş, Belediye Başkan vekili Turan Bedirhanoğlu, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve kurum müdürleri katıldı.
Şırnak’ta gelinen durum ve yapılan çalışmalar hakkında konuşma yapan Vali Aktaş; Şırnak’ta eğitim, sağlık, alt yapı hizmeti ve yol çalışmaları da dâhil birçok noktada ilerleme kaydedildiğini, önümüzdeki aylarda bu sorunların tamamen ortadan kalkacağını ve bu hususta tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın büyük bir özveriyle çalışıldığını belirtti.
Şırnak merkezde ve köylerde de yoğun bir çalışma gerçekleştirildiğini, bu noktada da ilgili tüm kurumların üzerine düşen her şeyi yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirten Vali Aktaş; “Bizler sizlere hizmet etmek için varız. Kamu hizmetini en sağlıklı şekilde almanız için kapımız sizlere sonuna kadar açıktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koymuş olduğu iradeyle devletimiz ve hükümetimiz, ilimizin yeniden kalkınması için bütün imkânlarını seferber etmiş durumdadır. Bizlere düşen görev de bu hizmetleri hızlı bir şekilde yerine getirmektir. Ayrıca Devletimizin tüm hizmet ve yatırımlarına sahip çıkmak hepimizin en önemli görevleri arasındadır. Tabi bunların yanında terörle mücadele ve uyuşturucu madde kullanımını engelleme gibi hassas ve önemli konularda devletimizin ilgili kurumlarına yardımcı olmak da vatandaşlık görevlerimiz arasındadır. Bu görevi de benimseyerek yerine getirmemiz gerekiyor. Muhtarlarımıza da halka hizmet açısından büyük bir görev düşüyor.  Vatandaşlarımızı kesinlikle ihmal etmememiz gerekiyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet her şeyden önemlidir. Bir sıkıntınız olması durumunda hiç çekinmeden bizlere bildirebilirsiniz. Bu hususta devletimizin tüm imkânlarıyla sizlerin ve halkımızın yanınızdayız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.