Vali Mehmet Aktaş`tan, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesaj

Vali Mehmet Aktaş`tan, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Mesaj
Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, yayımladığı mesajda, “15 Temmuz 2016 Cuma gecesi, vatanımızı, milletimizi,...
 

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, yayımladığı mesajda, “15 Temmuz 2016 Cuma gecesi, vatanımızı, milletimizi, demokrasimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen FETÖ’cü vatan hainleri, milletin silahlarını yine bu aziz millete doğrultarak hain, kalleş ve kanlı bir darbe girişiminde bulunmuştur” dedi.

Vali Aktaş, “Bu hain kalkışma karşısında, aziz milletimiz ve vatansever güvenlik güçlerimiz,   Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine yurdumuzun bütün meydanlarını doldurarak ülkesine, devletine, demokrasisine,  özgürlüğüne sahip çıkmış; tanklara, bombalara, kurşunlara göğsünü siper etmiştir. Kahraman milletimiz; ülkemizi bölmek, parçalamak ve ülkemizde kardeş kanı akıtmak isteyenlere karşı kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla gerekli dersi bir kez daha vermiştir. Tüm dünya, 15 Temmuz’da, milletimizin gücünü, vatan, millet, bayrak ve devlet kavramlarına karşı bağlılığını bir kez daha görmüştür. Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar, 15 Temmuz hain darbe girişiminde olduğu gibi bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır. Şundan da eminiz ki milletimiz; 15 Temmuz 2016 gecesini ve o gece gözünü kırpmadan ölüme yürüyen 249 şehidimiz ile cesaret timsali 2193 gazimizi asla unutmayacak, 15 Temmuz’da yazılan destanı ve bu destanın kahramanlarını nesilden nesile aktaracaktır. Şanlı direnişimizin ikinci yıl dönümünde, hain darbe girişiminin faili ihanet çetesini bir kez daha lanetliyor; bu zilletin acısını dünyada ve ahirette çekmelerini diliyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin varlığına, istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.