Araba alacaklara iyi haber - Nissan 30.yılına özel kampanya başlattı

Araba alacaklara iyi haber - Nissan 30.yılına özel kampanya başlattı
Türkiye'de sıfır otomobil almak isteyenlere güzel haber; Nissan, Türkiye’deki 30. yılının kutlandığı aralık ayında otomobil sahibi olmak isteyenlere çeşitli kampanya seçenekleri sunmaya başladı.

Nissan Türkiye, 30. yılını kutladığı aralık ayında otomobil sahibi olmak isteyenlere cazip kampanyalar sunuyor. Bu kampanyalar arasında sıfır faizli kredi imkanı ve nakit alım indirimleri de bulunuyor.

Nissan Qashqai e-POWER, dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan benzersiz bir elektrikli sürüş deneyimi sunan bir araç. Aralık kampanyası kapsamında 150 bin TL nakit alım indirimi ve 200 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz kredi imkanı bir arada sunuluyor. Bu kampanya, e-POWER teknolojisine sahip Qashqai'nin Designpack, Skypack ve Black Edition donanım seviyelerinde geçerli.

Nissan Qashqai Platinum Premium donanım seviyesine sahip araçlar ise 150 bin TL nakit alım indirimiyle sunuluyor. Bu kampanya, hafif hibrit benzinli tüm Qashqai donanım seviyelerinde geçerli olacak.

Yılın otomobili seçilen yeni Nissan X-Trail, ekim kampanyası kapsamında tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250 bin TL fiyat desteği ile dikkat çekiyor. Benzersiz e-POWER teknolojisine sahip modellerinde geçerli olan kampanya kapsamında 250 bin TL fiyat desteği sunuluyor.

2q.jpg

B-SUV sınıfının dikkat çeken oyuncusu Nissan Juke ise aralık kampanyası kapsamında 120 bin TL fiyat desteği ve 150 bin TL'ye 12 ay yüzde 0 faiz imkanıyla kampanyadaki yerini alıyor.

Nissan Türkiye'nin özel kampanyaları aralık ayında sınırlı süre için geçerli olacak. Otomobil sahibi olmak isteyenlerin bu fırsatları kaçırmaması tavsiye edilir. Nissan'ın sunduğu cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanları, otomobil sahibi olmak isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyor.

Kaynak:Haber Merkezi