İki bankanın yüzlerce şubesinde tüm işlemler durduruldu! Müşteriler duruma şaşkın

İki bankanın yüzlerce şubesinde tüm işlemler durduruldu! Müşteriler duruma şaşkın
Güvenlik sistemlerinde yaşanan sorun nedeniyle iki bankanın şubeleri saatlerce kapalı kaldı ve müşteriler mağdur oldu. İki bankanın yüzlerce şubesinde güvenlik gerekçesiyle tüm işlemlerin durdurulması kriz yarattı

Almanya'nın dev bankaları olan Deutsche Bank ve Postbank, güvenlik sistemlerinde yaşanan sorun nedeniyle büyük bir aksaklık yaşadı. Bu durum, banka müşterileri arasında büyük bir şok etkisi yarattı. İki bankanın bine yakın şubesi eş zamanlı olarak güvenlik sorunu nedeniyle kapatıldı ve müşteriler saatlerce mağdur oldu.

Yurt'un derlediği habere göre; Almanya'nın dev bankalarında işlemler aksadı. Yaşanan bu gelişme herkesi şok etti. Deutsche Bank ve Postbank şubelerine giden müşteriler büyük bir şok yaşadı. İki bankanın bine yakın şubesi güvenlik sorunu nedeniyle eş zamanlı olarak hizmete kapatıldı.

Güvenlik sistemlerinde yaşanan sorun nedeniyle iki bankanın şubeleri saatlerce kapalı kaldı.

Artı49'da yer alan habere göre; Deutsche Bank’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada “Pazartesi sabahı alarm sistemlerinde harici bir hizmet sağlayıcıdan kaynaklanan bir arıza yaşadık" ifadeleri kullanıldı.

Güvenlik sorunun çözülmesinin ardından 550 Postbank şubesi ve yaklaşık 400 Deutsche Bank şubesi tekrardan hizmet vermeye başladı.

Kaynak:Haber Merkezi