İş-Kur Şırnak yeni İş ilanları yayınladı: Şırnak’ta 84 personel arıyor!

İş-Kur Şırnak yeni İş ilanları yayınladı: Şırnak’ta 84 personel arıyor!
İŞKUR Şırnak İl Müdürlüğü, iş arayan vatandaşlar için her gün yeni umut kapıları aralıyor.

29 Şubat'ta güncellenen iş ilanlarıyla, özel şirketlerde farklı sektörlerde görev yapmak üzere toplamda 84 personel alımı yapılacağının müjdesini verdi. Bu duyuru, özellikle iş arayışında olan Şırnaklı gençler için önemli bir fırsatı ifade ediyor. İŞKUR'un geniş yelpazedeki personel alım ilanları, özel sektörden kamu sektörüne, deneyimli ya da deneyimsiz adaylara kadar birçok farklı alanda iş imkanı sunuyor.

Şırnak merkez ve ilçelerden personel arayan özel şirketler İŞKUR üzerinden 84 iş ilanı yayınladı. Bir çok personel alımın bugün sona ereceğini duyururan İş-Kur Şırnak İl Müdürlüğü, güncel yeni ilanları da yayınladı.

İŞKUR Şırnak Kurumu, her gün iş arayanlara personel alımın yapılacağını duyurarak, özel şirketlerde ve kamu da çalışmak üzere personel alımının yapılacağını açıklıyor. Personel arayan şirketler, hangi mesleklerde iş alımının yapılacağını ilanda duyuruyor. Buna göre değişik mesleklerde personel iş ilanı yayınlayan İŞKUR, temizlik hizmeti, şoför, dikiş, çekici şoför, Tır şoförü ve beden işçisi birçok gibi personel alımının yapılacağını açıkladı

işe alım başvuruları için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum