1960 Silopi spor - Siirt İl Özel İdare Spor 2-1

1960 Silopi spor - Siirt İl Özel İdare Spor 2-1
Bölgesel Amatör Liginde bu hafta 1960 Silopispor, Siirt İl Özel İdare Spor ile kendi sahasından karşı karşıya geldi. Silopispor misafir takımı 2-1 mağlup etti. Maç Silopi şehir standından oynandı....
 

Bölgesel Amatör Liginde bu hafta 1960 Silopispor, Siirt İl Özel İdare Spor ile kendi sahasından karşı karşıya geldi. Silopispor misafir takımı 2-1 mağlup etti.

Maç Silopi şehir standından oynandı. Maçı, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Silopi Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Sezer Işıktaş tribünden izledi. Zemini çamurlu olan sahada futbolcuların zorluk yaşadıkları görüldü. Maçın ilk golünü birinci yarının 43. dakikasında Silopispor’un 77 numaralı oyuncusu Furkan Dumlu attı. Maçın ilk yarsı bu skorla tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında Furkan Dumlu 67. dakikada takımının 2. golünü fileler ile buluşturdu. Siirtspor’un golünü ise 9 numaralı oyuncu Jasmin Raboştha 67 dakika atarak skoru 2-1 yaptı. Silopispor’dan Serkan Gül, İdris Demir, Özcan Aşikar Siirtspor’dan Hamit Kılıç, Abdullah Çelen ve Veysi Gündüz sarı kart gördü.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.