40 Bin Tl`lik Kolye Çaldı, Serbest Bırakıldı

40 Bin Tl`lik Kolye Çaldı, Serbest Bırakıldı
Şırnak'ın Cizre ilçesinde düğüne giden bir kadının boynundaki 40 Bin TL değerindeki altın kolyeyi gasp edip kaçan kapkaççı Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro...
 

Şırnak’ın Cizre ilçesinde düğüne giden bir kadının boynundaki 40 Bin TL değerindeki altın kolyeyi gasp edip kaçan kapkaççı Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri tarafından yakalandı.

         Şırnak’ın Silopi ilçesinden Cizre’ye bir yakınının düğüne gelen Azize Ö.’ye düğün yerini sormak bahanesi ile yaklaşan 24 Yaşındaki B.K kadının boynundaki 40 Bin TL değerindeki altın kolyeyi gasp eden kapkaççı Asayiş Büro Polisleri tarafından yakalandı.

         Cizre’de Alibey Mahallesi Şeker Sokakta yaşanan olayda Silopi’den Cizre’ye bir yakınının düğünü için gelen Azize Ö.sokağa girdiği sırada kendisini takip eden 24 Yaşındaki B.K genç kadına düğün yerini sorma bahanesi ile yaklaştı.Genç kadının boynundaki altın kolyeyi gören B.K,kadının boynundaki 40 bin TL değerindeki kolyeyi alıp olay yerinden kaçtı.Kadının çığlıkları üzerine olay yerine koşan vatandaşlar kadını sakinleştirdikten sonra durumu polise bildirdi.

         Vatandaşların ihbarı ile ilçede geniş bir çalışma başlatan Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ekipleri, hırsızın kaçtığı güzergâhta bulunan güvenlik kameralarından yaptığı inceleme ile hırsızın kimliğini tespit etti.Asayiş Büro ekiplerinin yapmış olduğu operasyonda Kapkaççı B.K çaldığı altın kolye ile yakalandı.

         Emniyetteki sorgusu tamamlanarak adliyeye sevk edilen 24 Yaşındaki Kapkaççı adli Kontrol Kararı ile serbest bırakıldı. Kapkaççı’nın çaldığı Altın Kolye ise Polisler tarafından sahibine teslim edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.