Bakan Aktaş, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Bakan Aktaş, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti
İçişleri Bakan Yardımcısı ve eski Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Şırnak'ta, şehit aileleriyle bir araya geldi.

Aktaş, 1987 yılında PKK tarafından şehit edilen Sadık Güngör'ün oğlu olan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Güngör’ün Kumcati Beldesi’ndeki evini ziyaret etti.
Şehit ailelerini unutmayan Bakan Yardımcısı Aktaş’a, Başkan Mehmet Güngör, geleneksel bir misafirperverlik gösterisi olarak kurbanlık koç keserek karşılık verdi.
Ziyaret sırasında, Bakan Yardımcısı Aktaş, şehitlerin hatırasının her zaman yaşatılacağını ve ailelerinin her zaman yanında olduklarını belirterek, Şırnak’taki şehit ailelerine olan bağlılık ve minnettarlıklarını dile getirdi.

popoo.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.