Başkan Bedirhanoğlu, Merkez Ve Bağlı Köy Muhtarlarıyla Toplantıda Bir Araya Geldi

Başkan Bedirhanoğlu, Merkez Ve Bağlı Köy Muhtarlarıyla Toplantıda Bir Araya Geldi
Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, İlimiz merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Şehr-i Nuh Otel'de yapılan muhtarlar toplantısına, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı...
 

Şırnak Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, İlimiz merkez ve merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Şehr-i Nuh Otel’de yapılan muhtarlar toplantısına, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Selçuk Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy ve kurum müdürleri ile merkez ve merkeze bağlı köy muhtarları katıldı.

Toplantıya misafirleri selamlamakla başlayan Vali Mehmet Aktaş, “Merkezde ve köylerde yoğun bir çalışma gerçekleştirildiğini, bu noktada da ilgili tüm kurumların üzerine düşen her şeyi yaptığını ve yapmaya devam edeceğini” belirtti. Konuşmanın ardından Valimiz Sayın Aktaş, muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Ardından toplantıda söz alan Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu, genel olarak Şırnak’ta gelinen durum ve yapılan çalışmalar hakkında konuşarak, son dönemde Şırnak merkez ve bağlı mahallelerde büyük hizmetlerin yapıldığını söyleyerek başladığı konuşmasında, “Alt yapı hizmetlerinden üst yapı çalışmalarına, parklardan çevre düzenlemelerine kadar, birçok noktada büyük mesafeler kaydettik. Şırnak’ta başlatmış olduğumuz değişim hareketini salt merkezle sınırlamayarak, merkeze bağlı köy ve beldelerimize de yayarak büyük bir özveriyle çalıştık. Bu noktada şehrimizin özlenen modern kimliğe kavuşması için, ilgili tüm birimlerimizle birlikte büyük bir gayret sarf ediyor ve etmeye de devam edeceğiz. Bu hususta tüm imkanlarımızla halkımızın yanındayız.” dedi.

Toplantı, diğer kurum temsilcilerinin de faaliyetlerine ilişkin yaptığı sunumların ardından sona erdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.