Başkan Mir`den Mhp İl Başkanı Özdemir`e Hayırlı Olsun Ziyareti

Başkan Mir`den Mhp İl Başkanı Özdemir`e Hayırlı Olsun Ziyareti
Şırnak Taşar Medya Gurup başkanı İdris Mir, kısa bir zaman önce MHP İl Başkanlığına getirilen Nusret Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP Şırnak İl Başkanlığına getirilen Nusret Özdemir'e...
 

Şırnak Taşar Medya Gurup başkanı İdris Mir, kısa bir zaman önce MHP İl Başkanlığına getirilen Nusret Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP Şırnak İl Başkanlığına getirilen Nusret Özdemir’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Şırnak Taşar Medya Gurup başkanı İdris Mir, yerel ve ulusalda görev yapan gazeteciler Başkan Özdemir’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Mir, “Nusret Özdemir’in MHP Şırnak İl Başkanlığı görevine getirilmesi çok isabetli bir karar olmuş. Özdemir’in Şırnak’a güzel hizmet ve çalışmalar yapacağına inanıyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Şırnak İl Başkanı Nusret Özdemir, “Şırnak Taşar Medya Gurup başkanı İdris Mir ve arkadaşlarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde herkes ile uyum ve işbirliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.