Başkan Sefinç Güven Tazeledi

Başkan Sefinç Güven Tazeledi
Cizre Kızılay Şubesi olağan genel kurul kongresinde mevcut başkan Salih Sefinç, tekrardan göreve seçilerek güven tazeledi. Kızılay Cizre Şubesinin TSO...
 

Cizre Kızılay Şubesi olağan genel kurul kongresinde mevcut başkan Salih Sefinç, tekrardan göreve seçilerek güven tazeledi.

         Kızılay Cizre Şubesinin TSO Başkanlığı Konferans Salonunda düzenlenen olağan genel kurul kongresinde Başkan Salih Sefinç güven tazeledi.

Kızılay Cizre Şubesinin kongresi, Kızılay Genel Sekretesi Hüseyin Can’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Yapılan kongre sonucu, Cizre TSO Yönetim kurulu Başkanı Salih Sefinç  tekrardan Kızılay Cizre Şube Başkanlığına seçildi.Kongreye, Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Cizre Kızılay Şube Başkanı Salih Sefinç, Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Cizre TSO Meclis Başkanı  Ömer Faruk Yıldırım,  Şırnak Memur Sen İl Başkanı  Abdullah Çatı, Cizre Kuyumcular Derneği Başkanı İhsan Güneş, Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi  Mehmet Hidayetullah Erzen , Cizre Devlet Hastanesi Müdürü  Gıyasettin Ucaş ve  Cizre Kızılay Şubesi üyeleri katıldı.

Gerçekleşen kongrede konuşan Başkan Salih Sefinç, katılımlarından dolayı Kızılay genel Sekreteri  Hüseyin Can ve Kızılay yöneticilerine teşekkür ederek, Kızılay görevine geldikleri andan bugüne kadar bu görevi severek yaptıklarını dile getirerek, “Kızılay önüne dünyanın en iyi insani yardım örgütü olma hedefini koymuştur.Bu anlamda bizlerde Kızılay Cizre Şubesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, halkımıza Kızılay’ın yardımlarını ve faaliyetlerini ulaştırmada elimizden geldiğince caba göstermeye çalıştık. Bu konuda da bizleri yalnız bırakmayan Kızılay’ın Değerli yönetimiydi. İnşallah önümüzdeki dönemde de daha büyük bir gayret ve özveri ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.”dedi.

Konuşmaların ardından seçim faslına geçildi. Yapılan seçimlerin sonucunda, kongrenin tek adayı olan Salih Sefinç, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden başkan seçildi.Seçim sonunda Sefinç ve yönetimi tebrikleri kabul etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.