Belediye Başkan Adayı Yarka`dan, Başkan Bedirhanoğlu`nu Ziyaret

Belediye Başkan Adayı Yarka`dan, Başkan Bedirhanoğlu`nu Ziyaret
AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, Ak Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve Ak Parti İl Teşkilatı, Başkan Bedirhanoğlu'nu Makamında Ziyaret Etti Ziyarete, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin...
 

AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, Ak Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik ve Ak Parti İl Teşkilatı, Başkan Bedirhanoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti

Ziyarete, AK Parti Şırnak Milletvekili Rizgin Brilik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Rahmet Taşar, AK Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, AK Parti Şırnak İl Gençlik Kolları Başkanı Hayret Olcay ve partililer katıldı.

Ziyarette, Şırnak merkezde yapılan yatırımlara ilişkin değerlendirilmelerde bulunan Milletvekili Birlik, Şırnak’ta yeni bir sürecin başladığını belirterek, “Yapılan güzel hizmetlere ek olarak, şehrimizin daha da gelişip kalkınması için hep birlikte kenetlenip daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Ardından konuşan Başkan Bedirhanoğlu, terör örgütü tarafından neredeyse tamamı yakılmış yıkılmış olan bir şehri yeniden inşa ettiklerini söyleyerek, “Şehrimizin kısa sürede ayağa kalkarak,  alt yapıdan üst yapıya, sosyal ve kültürel alandan çevre düzenlemelerine kadar, tekrardan gelişim göstermesi, belediyecilik hizmetlerini doğru yapmamızdan kaynaklandı. Bu bağlamda,vatandaşlarımız için hizmet üretirken birlik beraberlik içerisinde aynı yöne bakarak güzel hizmetler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.