Belediye başkan adayı yarka,"şırnak`ı şaha kaldıracağız"

Belediye başkan adayı yarka,"şırnak`ı şaha kaldıracağız"
Ak Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, Şırnak Belediye Başkanı seçildiği takdirde Şırnak için çok güzel projelerinin olduğunu belirtti. 31 Mart 2019'da yapılacak mahalli...
 

Ak Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka, Şırnak Belediye Başkanı seçildiği takdirde Şırnak için çok güzel projelerinin olduğunu belirtti. 

31 Mart 2019’da yapılacak mahalli idareler seçimlerine Ak Parti’den Şırnak Belediye Başkan adayı olan Mehmet Yarka, Şırnak’a güzel hizmetler yapmak için şimdiden ve zaman kaybı yaşamaksızın çalışmaya başladığını söyledi.

24 Kasım’da Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından Belediye Başkan adaylığı açıklanan Mehmet Yarka, seçim ofisinde yaptığı açıklamada, “Sayın genel başkanımız ve devlet başkanımızın bize vermiş olduğu destek sayesinde hiçbir zaman için ne korktuk nede kaçtık. Ve kendisine de güvenimiz tamdır ve İlimizin sorunları ile ilgili tüm sıkıntıların giderileceğine eminiz. Adaylığım ilan edildiğinden bu yana sahada halkımızın bize karşı çok büyük teveccühleri var. Şimdi sahaya herkesin adayı olarak çıkıyorum. Şırnak’a geldik, milletle toplantılar yaptım. Ak parti kimliği altında herkesin adayı olarak hizmet etmeye geldim. Aday tanıtımında Sayın genel başkanımız bana herkese gideceksin, herkesi kucaklayacaksın. Herkese hizmet edeceksin anlayışı ile ben sahaya indim. Ve bu şehrime verilen onurlu görev için çok heyecanlandım. Ve Şırnak için düşüncülerimi geçmişten beri, yapacağım hizmetleri hayata geçirmek için hemen Ankara’da kendim ofisinde kendi personellerimle kendi kadromla bir araya gelip, Şırnak için neler yapacağımı orada başlattım. Şırnak’ta yapacağımız hizmetler için Ankara’dan benim proje koordinatörüm Şırnak’a geldi. Proje koordinatörüm, teknik kadro ekibim iki gün sahada çalışmalar yaptı. Bunları en yakın zamanda Şırnak’ta neler yapabileceğimiz, imarla çakıştırıp, neler yapacağımızı halkımıza anlatacağız.” Dedi.

Şırnak’ta çok güzel projelerinin olduğunu ve sosyal belediyecilik yapacağının altını çizen Yarka; “Ben sosyal belediyecilik kavramı ile sahaya ineceğim için, ben hemşerilerden ne istiyorsunuz? Ne ihtiyacınız var ? STK’lardan, öğretmenlerimizden, tüm birimlerden burada yaşayan tüm halktan ne istiyorsunuz diye kendileri ile toplantı yaptık. Kendileri de en yakın zamanda ne istedikleri, Şırnak için öncelik sırasına göre nelere ihtiyaç duyulur, bunların üzerine projeler hazırlayacağız” dedi.

Şırnak’ın bir çok eksiğinin olduğunu ve bu eksikliklerin giderilmesi için gecesini gündüzüne katacağını belirten Ak Parti Şırnak Belediye Başkan Adayı Mehmet Yarka; “Otogarımız yok, sebze halimiz yok, kadınlarımıza yönelik merkezler, destek amaçlı sportif faaliyetler, halkımızın en çok beklendiği burada bir sinema salonu , işyerlerinde tahribat yaşandığı için küçük dükkanlar var, bunun için bir Alış veriş merkezi (AVM) beklentisi var. şimdi tabi benim adaylık sürecimden bir on gün geçti, şimdi bunları tamamen teknik kadrolarımız projelerle bu çalışmaları yapacak. Şırnak`ı şaha kaldıracağız. Ben Şırnak için çok umutluyum. Burada gece gündüz çalışacağız” Dedi.

Şırnak’ta herkesin kapısına gideceklerini anlatan Mehmet Yarka; “Hiç çalınmadı kapı, sıkmadık el bırak mayacağız. Milleti kucaklama politikası yürüteceğiz burada. Zaten herkesin adayıyım dememdeki kasıtta budur. Hiç etkisizleştirmeyeceğiz. İnşallah karşı taraftan da bu dediğim tabanlardan da çok güzel sinyaller alıyoruz. Sinyal dediğim birebir gelip, kucaklaşıyoruz. Arkadaşlar bu defa Şırnak’ın geleceği için siz diyorlar, sen diyorlar. Her şey Şırnak için, inşallah biz halkımıza hiçbir kötü proje sunmayacağız. Hep kendilerinin istediği ve bölge coğrafyasına şartlarına uygun projelerle halkımızın karşısına çıkacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.