Belediye Gençlik Merkezi Yeni Döneme Hazır

Belediye Gençlik Merkezi Yeni Döneme Hazır
Şırnak Belediyesi Gençlik Merkezi ile Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortak protokolle çalışmalarına her gün yenisini ekleyerek, büyük başarılara imza atmaya devam...
 

Şırnak Belediyesi Gençlik Merkezi ile Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortak protokolle çalışmalarına her gün yenisini ekleyerek, büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Turan Bedirhanoğlu’nun destekleriyle bölgedeki en aktif Gençlik Merkezi haline gelen Şırnak Belediyesi Gençlik Merkezi, birçok dalda verdiği kurslarıyla kadın ve gençleri geleceğe hazırlıyor. Şırnak Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye devam eden Gençlik Merkezimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyal hayatını geliştirmek ve güçlendirmek adına da kurslar organize ediyor.

Şırnak Belediyesi Gençlik Merkezimizde ‘Merkezim Her Yerde’ projesi adı altında İngilizce, ebru sanatı, gitar, bağlama, erbane, yan flüt, üniversiteye hazırlık, el sanatları, keman, beden eğitimi hazırlık kursları da verilmektedir. Belediyemiz Gençlik Merkezi, her geçen gün büyüyerek ve gelişerek yeni adayları bünyesinde yetiştirmeye devam ediyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.