Beytüşşebap`ta Sağlık Çalışanlarının Doktor Sevinci

Beytüşşebap`ta Sağlık Çalışanlarının Doktor Sevinci
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktorun atanması ilçede görev yapan sağlık çalışanlarını da sevindirdi.Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine...
 

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktorun atanması ilçede görev yapan sağlık çalışanlarını da sevindirdi.Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine uzun bir aradan sonra atanan Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktoru Op. Dr. Neslihan Arslan’ın göreve başlaması hem ilçe halkını hem de ilçede görev yapan sağlık çalışanlarını sevindirdi.

         Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Beytüşşebap ilçe temsilciliği yöneticileri ve sağlık çalışanları ilçede kalma kararı veren Doktoru ziyaret ederek verdiği karar nedeniyle kendisini tebrik ettiler.

         Sağlık-Sen ilçe temsilcisi Ramzi Ataman, Devlet Hastanesi İşyeri Temsilcisi Serhat Kılıç ve sağlık çalışanları ile birlikte Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Neslihan Arslan’ı görev yaptığı Beytüşşebap Devlet hastanesi Kadın Hastalıkları polikliniğinde Hoş geldin çiçeği ile ziyaret ettiler.

         Op. Dr. Neslihan Arslan’ın Beytüşşebap`ta kalma sürecini yakından takip ettiklerini ifade eden Ataman,”bizler sağlık çalışanları olarak doktor hanımın gelişi ile çok mutlu olduk.Çünkü ilçede profesyonel uzman hekimlerin oluşu ilçe halkı kadar hatta daha fazlası bizleri sevindiriyor.”dedi.

Devlet Hastanesi işyeri temsilcisi Serhat Kılıç ise uzun bir aradan sonra ilçemizde Kadın Hastalıkları Uzmanı bir hekimin göreve başlaması sevindirici olmakla birlikte biz sağlık çalışanlarını da büyük bir yükün altından kurtardı.Çünkü çalıştığımız Beytüşşebap devlet hastanesi`nde dışarıya giden sevklerin önemli bir kısmı kadın hastalıkları oluşturuyor.Doktorun göreve başlaması ilçemizde uzman hekimlerin oluşu vatandaşları önemli ölçüde rahatlatacaktır.Çünkü çoğu çocuk bekleyen vatandaşımız çevre ilçe veya illerde ev kiralıyorlardı çocukları doğunca da ilçeye tekrar geliyorlardı.Bu nedenle uzman hekimin göreve başlaması çocuk bekleyen ailelere bir güven vereceğine inanıyor ve önemsiyoruz..

Sağlık çalışanlarının yapmış olduğu ziyaret ile ilgili kısa bir açıklama yapan

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktoru Op. Dr. Neslihan Arslan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Beytüşşebap halkı başta olmak üzere bütün vatandaşlara en iyi şekilde sağlık hizmetini vermek için gece gündüz demeden hizmet yapmaya çalışacağım dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.