BURGER KING CİZRE`DEKİ YENİ RESTORANIYLA HİZMET VERMEYE BAŞLADI

BURGER KING CİZRE`DEKİ YENİ RESTORANIYLA HİZMET VERMEYE BAŞLADI
Türkiye'nin en sevilen hızlı restoran zinciri Burger King®, hızlı servis sektöründe TAB Gıda güvencesinde Şırnaklı yatırımcılarla büyümeye devam ediyor. Burger King Şırnak Cizre Şah...
 

Türkiye’nin en sevilen hızlı restoran zinciri Burger King®, hızlı servis sektöründe TAB Gıda güvencesinde Şırnaklı yatırımcılarla büyümeye devam ediyor. Burger King Şırnak Cizre Şah Mahallesi’nde yeni açılan restoranıyla Şırnaklı lezzet severlere hizmet vermeye başladı.

 

Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda güvencesiyle faaliyet gösteren Burger King®, yurtiçinde lezzet ağını genişletmeyi sürdürüyor. Burger King®, Şırnak Cizre Şah Mahalllesi’nde açılan yeni restoranında birbirinden farklı menü alternatiflerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. 

 

Türkiye genelinde 650’den fazla restoranı bulunan Burger King®, birbirinden lezzetli zengin menülerini hamburger severlerle buluşturmaya devam ediyor. Burger King®, Şırnaklı misafirlerini Cizre Şah Mahallesi’ndeki yeni restoranında ağırlıyor.

 

“Kontrollü büyümek isteyen Şırnaklı girişimcileri bekliyoruz”

 

Yatırımcılara sundukları avantajlı franchise fırsatları ile sektöre yön vermeye devam ettiklerini ifade eden TAB Gıda Franchise Müdürü İlhan Erkan, sahip oldukları ekosistemin kapısını ardına kadar Şırnaklı yatırımcılara açtıklarına dikkat çekti. Risk almak istemeyen ancak kontrollü büyümek isteyen Şırnaklı girişimci yatırımcıları beklediklerini belirten Erkan, “TAB Gıda çatısı altında hizmet veren Burger King®, Popeyes®, Sbarro®, Arby’s® ve Usta Dönerci® markaları için yatırımcılarımıza anahtar teslim işletme seçeneği sunuyoruz. Bugün Burger King®’in Türkiye’de faaliyet gösteren 650’den fazla restoranı içinden 250’den fazla restoranımız franchise olarak hizmet veriyor. Burger King’in yanı sıra 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’ten fazla Arby’s® ve 140’dan fazla Usta Dönerci® restoranı ile kaliteden ödün vermeden hizmet veriyoruz. Güçlü işletme modelimizle sektöre yön vermeye devam ediyoruz” açıklamasında bulundu.

 

ATA Grubu`na bağlı TAB Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş, Burger King®, Sbarro®, Popeyes®ve Arby’s® markalarının Türkiye`de münhasır lisans hakkı sahibi ve Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® restoranlarının Türkiye’deki işletmecisi ve geliştirme ortağıdır. TAB Gıda bünyesinde Burger King® 1995 yılında, Popeyes® ve Sbarro®markaları ise 2007 yılında faaliyete geçmiştir. TAB Gıda 2010 yılında da Arby`s®`i bünyesine katmış, 2013 yılında da kendi markası olan Usta Dönerci®’yi kurmuştur. Bugün Türkiye genelinde 650’den fazla Burger King® restoranı, 80’e yakın Sbarro®, 200’ü aşkın Popeyes®, 70’ten fazla Arby’s® ve 140’tan fazla Usta Dönerci® restoranı bulunmaktadır. Hızlı servis restoran zincirlerini bünyesinde bulunduran TAB Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. bugüne kadar pek çok ödül alarak, sektörünün lideri konumundadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.