Cemiyet Başkanı Balık, Gazetecilerin Gününü Kutladı

Cemiyet Başkanı Balık, Gazetecilerin Gününü Kutladı
Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Balık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlama mesajı yayınladı. Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Balık, Gazeteciler, Günümüzde,...
 

Yeni Şırnak Gazeteciler Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Balık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlama mesajı yayınladı.

 

Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cafer Balık, Gazeteciler, Günümüzde, görsel-işitsel ve yazılı basın tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de, toplumsallaşma sürecinde önemli rol üstlenmiştir. Basın, Demokrasinin temel taşlarından biridir. Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Topluma doğru haber verme, objektif, onur, erdem, adalet ve vicdanı bırakmadan önemli bir mesleği icra eden gazeteciler milletin vicdanına ses olmaktadır. Özveri ile görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerin, 2019 yılında daha güzel şartlarda çalışmalarını umut ediyorum.

Toplumun haber alma ihtiyacını zor şartlarda fedakarca karşılayan, demokrasinin güçlenmesine katkıda bulunan Gazeteciler; Şırnak’ta sorunlarını gündeme taşıyarak idarecilerin çalışmalarına da yardımcı olmaktadır. Basın ve medya olarak kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, hızlı ve objektif habercilik anlayışı ile kamu vicdanının sesi olmaya devam edeceğiz. Halkın içinde ve günlük hayatın tüm yönlerini birebir görerek, yaşayarak geniş kitlelere aktaran yerel ve ulusal basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.