Cizre'de 32 takımın Mücadele edeceği Halı Saha Futbol Turnuvası Başlıyor

Cizre'de 32 takımın Mücadele edeceği Halı Saha Futbol  Turnuvası Başlıyor
Cizre Belediyesi, "Çevreci Bir Toplum İçin Yeşil Sahadayız" Takımını Kur Harekete Geç Şiarıyla düzenleyeceği ikinci Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvasında guruplar belli olurken, turnuvaya katılacak olan takımlarda da heyecan şimdiden arttı.

Cizre Belediye Başkanlığı, belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de aktif bir rol oynayarak vatandaşa hizmet vermeye çalışıyor.

Futbol ile yatıp, futbol ile kalkan Cizre'de, Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen futbol turnuvasına da ilgi büyük oldu. Toplam 8 gruptan oluşan turnuvada 32 takım ve 384 sporcu mücadele edecek. 32 Futbol takımın mücadele edeceği Halı saha futbol turnuvası Takımlar, 22 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

whatsapp-image-2024-07-18-at-18-30-43.jpeg

"Çevreci Bir Toplum İçin Yeşil Sahadayız" sloganı ile düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvasında mücadele edecek tüm takımlara başarılar dileyen, Cizre Belediye Eş Başkanları Güler Yerbasan ve Abdurrahim Durmuş, , turnuvanın amacının sadece spor değil, aynı zamanda çevre bilincini artırmak ve yeşil alanların önemini vurgulamak olduğunu belirten Eş Başkanlar,” dostça rekabetin ve keyifli maçların yaşanacağı bu organizasyon, sporseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak ”diye ifade edildi.

Kaynak:Mevlüde Sevim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.