Cizre Devlet Hastanesi Personelinden İdarecilere"İdareciler Günü" Sürprizi

Cizre Devlet Hastanesi Personelinden İdarecilere"İdareciler Günü" Sürprizi
18 Aralık dünya sağlık idarecileri günü nedeniyle Cizre devlet hastanesi çalışanları hastanede görev yapan idarecilere yaş pasta sürprizi yaparak günlerini andı. Cizre devlet hastanesi kalite...
 18 Aralık dünya sağlık idarecileri günü nedeniyle Cizre devlet hastanesi çalışanları hastanede görev yapan idarecilere yaş pasta sürprizi yaparak günlerini andı.

Cizre devlet hastanesi kalite performans biriminde düzenlenen kutlama programına sağlık çalışanları tarafından hastane idarecilerine günün anlam ve önemini hatırlatmak amacıyla bir organizasyon düzenlendi. 

Kendilerine yönelik düzenlenen kutlama programı ile ilgili kısa bir açıklama yapan Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Hidayettullah Erzen, çalışanlarımızın yaptığı bu anlamlı anma törenine müteşekkir olduklarını ifade ederek idareci ve çalışanlar koordineli bir şekilde birlikte el birliğiyle çalışılırsa her türlü zorluğun üstesinden gelebileceklerini söyledi. Erzen, Özellikle sağlık kurumlarında idareci ve çalışanlar bir ekip olarak çalışmak zorundadır yoksa başarı elde edilemez, dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.