Cizre Devlet Hastanesinde Engelliler Günü Kutlaması

Cizre Devlet Hastanesinde Engelliler Günü Kutlaması
Şırnak'ın Cizre ilçesi Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi`nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında çalışan engelli personeller için etkinlik düzenlendi. Etkinlik...
 

Şırnak’ın Cizre ilçesi Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi`nde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında çalışan engelli personeller için etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Hidayetullah Erzen, İdari ve Mali İşler Müdürü Giyasettin Ucaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdiresi Derya Güven, Cizre Sanayı ve Ticaret Odası Salih Sefinç, hastanede çalışan engelli personellerinin günlerini düzenlenen etkinlikte pasta keserek kutladı.

Her sağlıklı insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayan Başhekim Op. Dr. Mehmet Hidayetullah Erzen, engelli vatandaşların ve personellerin geleceğe umutla ve sevgiyle bakabilmelerinin önemli olduğunu belirtti. Erzen, birey olarak sadece bu gün değil her gün engellilerin farkında olmamız ve onlara karşı hem sevgi ve hem de saygıyla yaklaşarak onların hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen bütün çaba ve imkanları ortaya koymalıyız dedi.

Böyle bir günde kendilerini unutmadıkları için hastane yönetici ve idarecilerine teşekkür eden engelli personeller ise Engelliler olarak Yerel yöneticiler ve kamu kurumlarından beklentilerin sadece bir gün hatırlanma ile değil hayatin her alanında farkında olmalarını bekliyoruz.”dediler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.