Cizre Devlet Hastanesi'nde Sağlık Alanında İyileşmeler Devam Ediyor

Cizre Devlet Hastanesi'nde Sağlık Alanında İyileşmeler Devam Ediyor
​​​​​​​Cizre'de her geçen gün sağlık alanında önemli iyileşmeler yaşanıyor. Bugün itibarıyla Cizre Devlet Hastanesi, Göz Hastalıkları bölümüne yeni bir uzman kazandırarak hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

Op. Dr. Neriman Selçuk, hastaneye atanarak göreve başladı.Op. Dr. Selçuk, tıp alanındaki uzmanlığını ve deneyimini Cizre halkına sunma konusunda heyecanlı. Uzmanlık alanında edindiği tecrübelerle, göz sağlığıyla ilgili çeşitli hastalıkların tanı ve tedavisinde önemli katkılarda bulunması bekleniyor. Dr. Selçuk’un özellikle katarakt, retina hastalıkları ve görme bozuklukları konusundaki bilgi birikimi, hastaların tedavi süreçlerinde büyük bir avantaj sağlayacak.

Cizre Devlet Hastanesi yönetimi, Dr. Selçuk'un atanmasının hastaneye değer katacağını ve bölgedeki sağlık hizmetlerinin kalitesini artıracağını vurguladı. Yeni göz hastalıkları uzmanının, hastalara modern tıbbi yaklaşımlar sunarak sağlık hizmetlerinin daha da gelişmesine katkı sağlayacağına inanıyor.

Cizre halkı için hayırlı olmasını dilerken, Dr. Selçuk’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bu gelişmeler, Cizre’nin sağlık altyapısını güçlendirmeye yönelik atılan önemli adımlardan biri olarak öne çıkıyor ve bölgedeki sağlık hizmetlerinin gelişmesine katkı sağlamaya devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.