Cizre Devlet Hastanesinde yeni Endoskopi Cihazları ile tetkik işlemleri başladı

Cizre Devlet Hastanesinde yeni Endoskopi Cihazları ile tetkik işlemleri başladı
Cizre’de halkın sağlık hizmetinden daha kaliteli bir şekilde faydalanması için hastaneye kazandırılan yeni Endoskopi cihazlarıyla, Genel Anestezi-Sedasyon (uyutma) altında tetkik işlemi hizmeti başladı.

Cizre Devlet Hastanemizde Skopi ünitesi için tedarik edilen yeni Endoskopi cihazlarıyla, Genel Anestezi-Sedasyon (uyutma) altında tetkik işlemleri yapılması için uygun düzenlemeler gerçekleştirildi.

Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliği söz konusu cihazlar ile ilgili açıklama yaparak vatandaşları bilgilendirdi.

whatsapp-image-2024-07-23-at-11-57-03-1.jpeg

Hastane Başhekimliği tarafından yapılan yazılı açıklamada;Cizre Devlet Hastanesi olarak, sağlık hizmetlerimizin kalitesini artırma ve hastalarımıza sunduğumuz bakımın etkinliğini iyileştirme çabalarımız doğrultusunda, önemli bir gelişmeyi sizlerle paylaşmaktan memnuniyet duymaktayız. Hastanemiz Skopi ünitesine tedarik edilen ileri teknoloji Endoskopi cihazları ile artık tetkik işlemleri genel anestezi-sedasyon (uyutma) altında gerçekleştirilebilecektir. Bu bağlamda, gerekli tüm düzenlemeler titizlikle tamamlanmıştır.

whatsapp-image-2024-07-23-at-11-57-03-2.jpeg

Yeni cihazlarımız sayesinde, hastalarımızın endoskopik tetkikler esnasında rahatsızlık yaşamamaları ve işlemlerin güvenilir sonuçlar vermesi sağlanacaktır. Modern tıbbi donanımımız ve uzman sağlık ekibimiz ile Skopi ünitemizde sunulacak olan bu hizmet, bölgemizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini önemli ölçüde artıracaktır.

whatsapp-image-2024-07-23-at-11-57-03.jpeg

Cizre Devlet Hastanesi olarak, siz değerli halkımıza en üst düzeyde sağlık hizmeti sunma hedefimiz doğrultusunda, sürekli olarak iyileştirme ve yenilik çalışmaları yürütmekteyiz. Bu vesileyle, halkımıza sağlıklı günler dileriz.

Kaynak:Azad Mendeş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.