Cizre Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Faik Arıcan`ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Cizre Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Faik Arıcan`ın 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı. İstiklal Mücadelemizi tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran,...
 

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı.

İstiklal Mücadelemizi tarihte eşi benzeri görülmemiş bir zaferle taçlandıran, her aşaması vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu 30 Ağustos Zaferi’nin 96. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gururla kutluyoruz.

Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan bu Zafer, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde verdiği onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi milletimize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, Aziz Şehitlerimizi, Gazilerimizi, minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.