Cizre Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Faik Arıcan`ın Yeni Yıl Mesajı

Cizre Kaymakamı Ve Belediye Başkanı Faik Arıcan`ın Yeni Yıl Mesajı
Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,büyük bir coşku ile karşıladığımız yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı. ...
 

Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan,büyük bir coşku ile karşıladığımız yeni yıl dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

        

         Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkanı Faik Arıcan Yayımladığı mesajda;Her yeni yıl; başarının, güzelliğin, mutluluğun ümit edildiği, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın pekiştiği, daha müreffeh bir hayata ulaşma yolunda yeni isteklerimizin filizlendiği bir yıldır.Kapımızı çalan yeni yılın aydınlık bir geleceğe adım atılması yolunda kadim bağlarımızı güçlendirmesi, umutlarımızın gerçekleşmesi için azim ve gayretlerimizi artırması, bütün dünyaya huzur ve istikrar getirmesi en büyük temennimdir.

Bu vesileyle; 2018’in hizmet etmekten onur duyduğum siz değerli Cizreli hemşehrilerime, kamu vazifelerini icra etmekte olan bütün mesai arkadaşlarıma, aziz milletimize ve sağlık, esenlik, barış ve kardeşlik getirmesini diler, yeni yılınızı en içten duygularımla kutlarım.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.