Cizre Kızılay Şubesinin Şenlendirme Projelerine Devam Ediyor

Cizre Kızılay Şubesinin Şenlendirme Projelerine Devam Ediyor
Cizre Kızılay Şubesi ile Hamilik Okulu Vakfı işbirliği ile yürütülen “Şenlendirme Projeleri” Kapsamında Cizre Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesinde ağaç dikimi ve Yeşillendirme çalışmaları...
 

Cizre Kızılay Şubesi ile Hamilik Okulu Vakfı işbirliği ile yürütülen “Şenlendirme Projeleri” Kapsamında Cizre Recep Tayyip Erdoğan Anadolu Lisesinde ağaç dikimi ve Yeşillendirme çalışmaları yapıldı.

 

Etkinliğe İstanbul üniversitelerinde okuyan Kızılay Gönülüsü gençler ile Cizreli vatandaşlar Cizre Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Gayırinal, okul müdürü Ömer Zeren, proje koordinatörü Zeynel Em ile çok sayıda doğa gönüllüsü genç katıldı.

 

Etkinliğe katılan şube müdürü Mevlüt Gayırinal “Gençler arasında doğa bilinci ve doğa sevgisini artırmaya yönelik yapılan bu tarz çalışmalarını önemsediklerini bu nedenle etkinliği düzenleyen Kızılay Derneğine teşekkür ettiklerini ifade etti.

 

İstanbul’dan gelerek Kızılay Cizre Şubesinin Şenlendirme Projesine destek veren öğrenciler adına kısa bir açıklama yapan Hamilik Okulu Vakfı yöneticisi ekonomist Turgay Çavaş “İstanbul’dan Cizre’ye gelmelerinin sebebi buraları önemsediklerini, Batıdaki bir şehir ne kadar önemli ise Cizre’nin de en az o kadar önemli olduğunu, bunun için de Kızılay Derneği ve Hamilik Okulu Vakfı olarak Cizre’nin kalkınması ve gelişmesi için ellerinden gelenleri yapacaklarını ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.